Skoleelever overrakte strikketepper til Kirkens Bymisjon

– Dette er en gave som varmer på flere måter og vitner om et sterkt sosialt engasjement blant elevene. At ungdom velger å stille de rette spørsmålene og evner å bli berørt av vårt arbeide blant byens vanskeligstilte gjør meg både ydmyk og takknemlig, forteller Moen.

EN GAVE SOM VARMER: – En slik gave varmer og vitner om et stort engasjement blant elevene, sier gateprest i Kirkens Bymisjon, Odd Halvor Moen. Her sammen med de to lærerne ved design og håndverkslinjen, Lillfrid Spjeldet (t.v.) og Lina Krogstad.
EN GAVE SOM VARMER: – En slik gave varmer og vitner om et stort engasjement blant elevene, sier gateprest i Kirkens Bymisjon, Odd Halvor Moen. Her sammen med de to lærerne ved design og håndverkslinjen, Lillfrid Spjeldet (t.v.) og Lina Krogstad.

Godt formål
– Kirkens Bymisjon gjør et veldig viktig arbeid i byen vår. Dette er vår måte å bidra til dette arbeidet på, forteller Ida Marie Johansen (17) og Elena Solvang (16). Sammen med 18 andre elever brukte jentene to hele uker på å strikke teppene.

Stolt
Lina Krogstad og Lillfrid Spjeldet er lærere ved design- og håndverkslinjen. – I dag er det jo gjerne slik at mange har nok med seg selv. Vi er derfor stolt over det engasjementet elevene har vist.
Overrekkelsen fant sted i Vår Frues Kirke mandag i forrige uke.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.