- Annonse -

40 liter suppe krydret med smil og glede

Hver mandag serverer Kirkens Bymisjon suppe fra sine lokaler i Munkegata 4. Denne måneden har de fått hjelp av elver ved Markaplassen Skole på Ranheim.

- Annonse -

-Dette var til stor glede både for oss som jobber i Kirkens Bymisjon og for våre besøkende. Utrolig flott at ungdom stiller opp på denne måten, forteller koordinator for de måltidsfrivillige, Magdalena Fasting.

40 LITER SUPPE: Det tar tid nå man skal lage suppe for flere titalls besøkende ved Kirkens
40 LITER SUPPE: Det tar tid nå man skal lage suppe for flere titalls besøkende ved Kirkens

Valgfag
26 elever ved 8. trinn ved Markaplassen skole har dette skoleåret hatt «Produksjon av varer og tjenester» som valgfag. Etter jul kom elvene opp med et forslag om de kanskje skulle gjøre noe for byens befolkning. Det ble tatt kontakt med Kirkens Bymisjon som mer enn gjerne ønsket hjelp fra de samfunnsengasjerte elvene til sin faste suppeservering.

Lærerikt
Elevene fikk ved ankomst til Kirkens Bymisjon en innføring i organisasjonens arbeid for byens vanskeligstilte. Deretter bar det ut på handlerunde hvor elevene skulle handle inn ingredienser til 40 liter kjøttsuppe. Deretter var det klart for servering etter hvert som de besøkende ankom Munkegata 4.

-Veldig lærerikt og spennende, forteller Emilia Busch (14).

De besøkende satt stor pris på engasjementet til eleven ved Markaplassen.

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: