Ungt Freidig-lag satser på opprykk

Etter å ha slitt økonomisk i to år, har Freidig Fotball nå snudd skuta.

Det var i august 2011 at en person som jobbet som frivillig ved sportsklubben underslo og svindlet til seg over 200.000 kroner fra klubbkassa. Hendelsen gjorde at klubben fikk seg en knekk.

Nå er imidlertid økonomien rettet opp, noe trener for herrelaget Wilhelm Johnsen først og fremst berømmer klubbens styre for.

-Vi har et meget kompetent styre som har lagt ned et fantastisk arbeid. Nå har vi orden i økonomien og kan endelig begynne å se fremover igjen. Vi har nå rutiner som gjør at vi ikke skal komme i samme uføre igjen.

Nye drakter

Et tegn på den bedrede økonomien fikk herrelaget da de møtte opp til serieåpning mot Kolstad 2 på Freidigbanen lørdag 27. april. Splitter nye drakter og strømper, samt en egen bag lå og ventet i garderoben.

-Draktene burde ha vært byttet ut for lenge siden. Noen av gutta har spilt i drakter som rett og slett har vært fillete, forteller Johnsen.

Årets herrelag består av flere unggutter treneren tror kan være med på å løfte klubben.

-Vi har mange ferske seniorer som er sultne på å vise hva de er god for. Vårt mål er opprykk, men vi tar én kamp om gangen.Vi er gode nok til å sikre tabelltoppen, men vi må levere i hver kamp.

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: