Vil ha næringslivet ut på glattisen

Trondheim curlingklubb vil skape liv i ishallen.

- Annonse -

-Vi sitter i dag på en utrolig flott ishall vi gjerne deler med resten av byens befolkning. Derfor inviterer vi nå både næringsliv, vennegjenger og lag og foreninger til å prøve Norges morsomste folkesport.

Fredrik Theodor Larsen er nyansatt daglig leder i curlingklubben som i dag teller 100 aktive medlemmer. Han forteller at en runde på isen er teambuilding på sitt beste.

Lagspill

-Det fine med curling er at man ikke trenger å være topptrent for å delta. Derfor er det ikke nødvendigvis den med vaskebrett og stålkondis som vil hevde seg best. Curling er i første rekke et lagspill hvor alle, uansett utgangspunkt, er med å dra.

Larsen mener mange firmaevents kan skape en unødvendig dørstokkmil.

-Mange kvier seg for å delta på de mer fysisk krevende aktivitetene. På curlingisen kan også den utrente briljere.

BLIDE NAV-ANSATTE: Denne gjengen fra NAV Forvaltning på Heimdal stortrives på curlingbanen. – Kjempeflott for miljøet, forteller de.
BLIDE NAV-ANSATTE: Denne gjengen fra NAV Forvaltning på Heimdal stortrives på curlingbanen. – Kjempeflott for miljøet, forteller de.

Ishall

Det var på forsommeren i fjor at ishallen på Leangen stod ferdig. Landets nordligste curlinghall har en spilleflate på 900 m2 fordelt på fire baner. I tillegg inneholder hallen både møte- og konferanserom samt et større sosialt rom med kjøkkenfasiliteter.

-Her er det mange muligheter for både kick- og cutoff for firma, samt en spennende kveld for bursdager og utdrikningslag.

For Larsen poengterer at curling er en sport for folk flest.

-Her er det bare å møte opp. Kom som du er, men la den trangeste jeansen ligge igjen hjemme.

Bukser spjærer

Sebastian Varmdal (22) har ansvaret for at isen i curlinghallen på Leangen til enhver tid er i tipp topp stand. Han kan fortelle at det vært en del pinlige episoder på glattisen.

-Når hele bukser spjærer kan nok det være artig for kollegaer, men kanskje ikke like hyggelig for den aktuelle. Velg derfor en romslig treningsbukse fremfor en trang jeans, er Varmdals oppfordring.

Varmdal poengterer at curlingklubben ellers stiller med alt nødvendig utstyr.

Larsen forteller at klubben har et seriespill for de som blir bitt av basillen.

-Gir besøket mersmak er man hjertelig velkommen til å melde seg inn i klubben. Som medlem har man muligheten til å trene til faste tider samt delta i seriespillet som går fra høst til vår. Her vil man møte lag på de fleste nivåer, forteller Larsen.

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: