14 C
Trondheim
søndag, september 26, 2021
- Annonse -spot_img

Gunnlaugs veg: Får ikke bygge takterrasse

Tiltakshaver mener kommunen forskjellsbehandler. Nå ender saken opp hos Fylkesmannen.

- Annonse -

Det var i november at en beboer i Gunnlaugs veg på Lade søkte om oppføring av tilbygg med takterrasse. Selv om tilbygget var søkt plassert i strid med avstandskravet til nabogrensen, valgte kommunen allikevel å gi dispensasjon for selve tilbygget, men sa nei til takterrasse.

Søker mener seg forskjellsbehandlet og viser til at det allerede er flere takterrasser i området. I klagen som ble behandlet i bygningsrådet den 19. april går det også frem at søker mener innsyn til naboen kan løses ved å sette opp levegger.

I sin innstilling påpeker rådmannen at søkers takterrasse vil ligge betydelig nærmere nabogrensa enn tilsvarende terrasser i området og at dette vil påføre naboen ulemper i form av innsyn til deres terrasse

Rådmannen mener derfor at det ikke foreligger noen usaklig forskjellsbehandling fra forvaltningens side.

Under behandlingen av klagen var det kun Frps representant i bygningsrådet som gikk inn for at søker skulle få oppføre takterrassen.

Saken er nå oversendt Fylkesmannen for endelig avgjørelse.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

Siste saker:

ANNONSE: