-11 C
Trondheim
søndag, november 28, 2021
- Annonse -spot_img

Jubler for populært aktivitetstilbud på Utleira

For mange idrettslag er "Fotball etter skoletid" blitt en stadig viktigere del av aktivitetstilbudet ut mot barn og unge.

-«Fotball etter skoletid» er et tilbud som er åpent for alle, uansett ferdighets- og mestringsnivå. Treningene er ikke ment å erstatte de ordinære lagtreningene, men derimot være et supplement.

Geir Kojen (43) var i mange år tilknyttet Nardo fotball både som daglig leder, sportssjef og trener. I dag er imidlertid 43-åringen treningsutvikler hos Utleira hvor han trener både A-laget og flere aldersbestemte lag.

-«Fotball Etter Skoletid» er noe vi har ønsket å starte opp lenge. Ved oppstarten nå i januar var det kommet inn hele 38 påmeldinger, så dette var helt klart et aktivitetstilbud mange hadde gått og ventet på.

INDIVIDUELL MESTRING: «Fotball etter skoletid» er et tilbud åpent for alle, uansett ferdighets- og mestringsnivå.

Aktivitetstilbud

Hos Utleira fotball er «Fotball etter skoletid» (FES) lagt opp som et helårstilbud. I vinterhalvåret er aktiviteten lagt innendørs i Utleirahallen, mens det ellers i året foregår ute på kunstgressbanen.

-Vi følger skolens kalender, noe som betyr at vi tar fri når det er skoleferie. Nå i fotballsesongen arrangerer vi FES tre dager i uka. Vi starter alltid dagen med å servere frukt og grønt før vi har en halvtime med friaktivitet. Selve fotballtreningen foregår fra 14.30 og frem til 16.00.

«Fotball etter skoletid» på Utleira er et tilbud for gutter og jenter ved 4. til 7. trinn, og som er tilknyttet idrettslaget. Fokus er på individuell mestring og lek og moro.

LES OGSÅ: 

Stubban vel avholdt miljødag ved Utleirahallen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

LES OGSÅ