11.2 C
Trondheim
fredag, juni 18, 2021
- Annonse -spot_img

Til helgen braker det løs med tidenes loppis i Utleirahallen

Utleira Skolekorps og Utleira IL med unikt samarbeid. 

- Annonse -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Utleira Skolekorps sitt årlige loppemarked har i mange år vært regnet som et av byens største. Nå tar korpset i bruk idrettshallen for aller første gang.

-Vi har for lengst vokst ut av lokalene på skolen. Det har vært trangt og upraktisk både for oss som arrangør og for alle som har vært innom. Når vi nå tar i bruk de store hallflatene i Utleirahallen vil det gi oss en helt annen mulighet til å vise frem alt det som er samlet inn i løpet av året.

Jan-Ketil Gullvåg sitter i styret skolekorpset og har loppemarkedet som et av sine ansvarsområder. Han er også engasjert i idrettslaget, både som leder av kontrollkomiteen og som lagleder i håndball og fotball.

-Det er mange på Utleira som har barn som er med i både korps og idrettslag. At vi nå samarbeider om loppemarkedet er på mange måter en naturlig utvikling, forklarer Gullvåg.

INNSAMLING: Lørdag ble det arrangert stort loppeinnsamling ved Utleirahallen. Lopper kan leveres også torsdag og fredag mellom 16-21.

Samarbeid

Det var før jul at korpset ved Marius Hellem og idrettslaget ved daglig leder Pål Wahl, diskuterte mulighetene for et samarbeid.

-På bakgrunn av dette ble det tatt et initiativ til et møte mellom idrettslaget og korpset.  Idrettslaget ønsket mer aktivitet i Utleirahallen, mens korpset så på et samarbeid som noe som kunne gi loppemarkedet et etterlengtet løft, forteller Gullvåg.

Skolekorpsets medlemmer har i lang tid vært rundt og samlet inn lopper. Lørdag ble det arrangert stor loppeinnsamling utenfor idrettshallen.

-For de som ikke hadde anledning til å komme innom i helgen så tar vi imot lopper både torsdag og fredag mellom 16 og 21. Vi tar imot de fleste typer lopper, men må si nei til hvitevarer og FM-radioer.

TRANGT: Utleira skolekorps har i mange år hatt sitt loppemarked på skolen. I år tar man for første gang i bruk Utleirahallen.

Gullvåg forteller at det under selve loppishelgen vil det være i sving rundt 120 personer fra korpset og idrettslaget.

-Dugnadsånden står veldig sterkt her på Utleira. Det ser vi spesielt ved arrangementer som kamphelg i håndball, fotballcup, loppemarked og 17. mai. Er det noe som skjer så stiller foreldrene opp.

Gullvåg forteller at det er flere fordeler med å ha loppemarkedet i idrettshallen.

-Ved at vi nå kan ha alt innendørs så er vi ikke lenger avhengig av at det er oppholdsvær. I fjor måtte vi faktisk gå rundt og koste snø av møbler og ting som stod ute. Videre vil det være helt andre parkeringsmuligheter enn ved skolen. Vi oppfordrer imidlertid folk i nærmiljøet til å bruke bena.

SAMARBEID: Utleira skolekorps og Utleira IL inviterer i helga til stort loppemarked i Utleirahallen. F.v.:Jan-Ketil Gullvåg, Pål Wahl og Marius Hellem.

Og skulle man komme over noe man ikke klarer å bære med hjem så finnes det råd. Skolekorpset tilbyr i år som tidligere, hjemkjøring i nærmiljøet. 

Helgens loppis i Utleirahallen arrangeres lørdag mellom 11-16 og søndag mellom 11-15. Det vil være egen kafé i forbindelse med loppemarkedet.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

LES SISTE HEIMDALSBLADETspot_img

LES OGSÅ

ANNONSE:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;