19.8 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

-Uten foreldre som stiller opp stopper breddefotballen

Rundt 150 foreldre var i sving da Nardo Fotballklubb i helgen arrangerte "Eat-Move-Sleep"-cup på Nissekollen.

Det var åttende år på rad at Nardo Fotballklubb var vertskap for den populære barnefotballturneringen i regi av NFF og BAMA.

Elin Johanne Stensen er styreleder i Nardo Fotballklubb. Hun forteller at det å lage fotballfest for 140 aldersbestemte lag krever sitt.

-Det har blitt lagt ned et utrolig stort dugnadsarbeid, både i forkant og ikke minst under selve cupen. Hadde det ikke vært for engasjerte foreldre og besteforeldre så hadde dette aldri gått.

Lørdag og søndag var rundt 150 foreldre i sving på Nissekollen.

-Under en slik fotballturnering trenger vi folk til både kiosk og kafe, parkering, riggiging, sekretariat, premieutdeling, lyd og speakertjenester og så videre. I tillegg er det mye som må gjøres i forkant av arrangementet. Vi har hatt en egen komité som har jobbet med cupen i flere uker.

FOTBALLFEST: 140 lag fra 20 forskjellige klubber deltok under helgens fotballturnering på Nardo.

«Eat Move Sleep»-cup het tidligere Bendit Cup, men skiftet navn i 2016. Hvert år velges det ut en rekke ambassadørklubber landet rundt.

-Nåløyet for hvilke klubber som blir plukket ut blir trangere for hvert år. Det å bli plukket ut også i år føler vi er en stor anerkjennelse av den jobben Nardo fotballklubb gjør ut mot barn og unge.

For det å være ambassadørklubb forplikter.

-Som ambassadørklubb må man hele tiden jobbe aktivt for å spre kunnskap om viktigheten av fysisk aktivitet, det å ha et sunt kosthold og det å passe på at man får nok søvn. Dette er noe både styre, oppmenn, trenere, spillere og foreldre må ha fokus på.

Under årets «Eat Move Sleep» cup deltok det 140 lag fordelt på 20 forskjellige klubber. HER finner du resultatene.

- Annonse -

LES OGSÅ