Speidere fra Trondheim stortrives på landsleir

STORTRIVES PÅ LANDSLEIR: 4.500 speidere er denne uken samlet til landsleir på Lånke. Blant disse er det seks speidergrupper fra Trondheim. Denne blide gjengen tilhører Byåsen KFUK-KFUM.

4.500 speidere fra inn- og utland er denne uken samlet til landsleir på Stjørdal. 

Av Jan Vestre

Det er speidere tilknyttet den kristne barne- og ungdomsorganisasjonen KFUK-KFUM som nå har slått leir på jordene ved idrettshallen på Lånke.

I en hel uke skal speiderne bo i telt, lage mat selv og delta på en rekke ulike utendørsaktiviteter. Årets leir går under navnet “Futura” og har som tema hvordan den enkelte kan være med på å forme fremtiden og forandre verden vi lever i.

Med 4.500 speidere er leiren på Stjørdal årets største speiderarrangement. Seks speidergrupper fra Trondheim er med under årets leir. Her er bilder av noen av speiderne.

Tiller KFUK-KFUM er denne uken på plass på landsleiren på Stjørdal. Speidergruppa har medlemmer fra 1. trinn og oppover.
Charlottenlund speidergruppe ble startet opp igjen i 2011 og har i dag rundt 80 medlemmer fra 1. trinn og opp til 26 år.
Hoeggen KFUK-KFUM-speidere har medlemmer fra Utleira, Steindal, Nidarvoll og Nardo skolekretser. Spesielt Estenstadmarka blir brukt flittig.
Strinda KFUK-KFUM holder til på Moholt og har speidere i mange forskjellige aldersgrupper. Under landsleiren på Stjørdal har de tatt med intet mindre enn en egen sofa.
Byåsen KFUK-KFUM har møter på stranda ved Haukvannet hver onsdag kl 18-19.30. Denne uken er de imidlertid på landsleir utenfor Stjørdal.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.