14.9 C
Trondheim
lørdag, august 15, 2020

/

Ottervik tar fire nye år – stilte beinharde krav til AP

- Ingen tvil om hvem som har makta i partiet, forteller kilder med inngående kjennskap til nominasjonsprosessen.

Av Jan Vestre

Etter fire måneder med usikkerhet kunngjorde ordfører Rita Ottervik i dag at hun stiller til gjenvalg. Ifølge Adresseavisen (Bak betalingsmur) skal imidlertid Ottervik ha stilt knallharde krav før hun ja.

PRESSEKONFERANSE: Ordfører Rita Ottervik kunngjorde på en pressekonferanse at hun stiller til gjenvalg. (Skjermdump fra Adressa.no)

– Nå er det ingen tvil lenger om hvem som har makta. Partiet er fullstendig avhengig av Rita Ottervik, og Rita Ottervik er klar over det. Det gjør at hun i mye sterkere grad enn ellers har vært på i den prosessen som skal sikre laget rundt henne, sier en av kildene avisen har snakket med.

Ifølge kilder skal Ottervik ha vært såpass skuffet og forbannet over Kystad-saken at hun gav nominasjonskomiteen en liste på åtte personer hun ville ha med på laget og som hun følte hun kunne stole på.

Ifølge Adressa skal dette ha blitt tatt dårlig imot i nominasjonskomiteen. Ottervik skal da ha kommet med en “absolutt”-liste” med fire navn. Nåværende Klæbu-ordfører Kirsti Tømmervold er en av personene Ottervik føler hun kan stole på og som hun krever å få med på laget.

 

3,269FølgereLik
81FølgereFølg

Siste saker:

– Ingen skulle slippe ut fra Reitgjerdet

For Inger Brit Werge-Olsen ble møtet med Reitgjerdet et møte med en lukket verden hvor brevsensuren var total. –På de daglige morgenmøtene satt en av overlegene og regelrett rev i stykker brev fra pasientene.
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;