0.4 C
Trondheim
søndag, april 11, 2021
- Annonse -spot_img

Ottervik tar fire nye år – stilte beinharde krav til AP

- Ingen tvil om hvem som har makta i partiet, forteller kilder med inngående kjennskap til nominasjonsprosessen.

- Annonse -

Etter fire måneder med usikkerhet kunngjorde ordfører Rita Ottervik i dag at hun stiller til gjenvalg. Ifølge Adresseavisen (Bak betalingsmur) skal imidlertid Ottervik ha stilt knallharde krav før hun ja.

PRESSEKONFERANSE: Ordfører Rita Ottervik kunngjorde på en pressekonferanse at hun stiller til gjenvalg. (Skjermdump fra Adressa.no)

– Nå er det ingen tvil lenger om hvem som har makta. Partiet er fullstendig avhengig av Rita Ottervik, og Rita Ottervik er klar over det. Det gjør at hun i mye sterkere grad enn ellers har vært på i den prosessen som skal sikre laget rundt henne, sier en av kildene avisen har snakket med.

Ifølge kilder skal Ottervik ha vært såpass skuffet og forbannet over Kystad-saken at hun gav nominasjonskomiteen en liste på åtte personer hun ville ha med på laget og som hun følte hun kunne stole på.

Ifølge Adressa skal dette ha blitt tatt dårlig imot i nominasjonskomiteen. Ottervik skal da ha kommet med en “absolutt”-liste” med fire navn. Nåværende Klæbu-ordfører Kirsti Tømmervold er en av personene Ottervik føler hun kan stole på og som hun krever å få med på laget.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

HER KAN DU LESE HEIMDALSBLADETspot_img
ANNONSE:
ANNONSE:

Siste saker:

font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;