Nytt kjøremønster mellom Klett og Tiller – dette må du huske

Mye nytt å forholde seg til på E6 mellom Klett og Tiller

- Annonse -

I helgen har E6 vært stengt mellom Klett og Tiller for å gjøre en rekke større endringer på nyvegen mellom Trondheim og Melhus.

–Det har vært en hektisk arbeidshelg, men vi er kommet i mål med alle de viktigste oppgavene. Alle endringene blir slik vi varslet på forhånd. Med nye kjøremønstre ber vi trafikantene vise stor aktsomhet mandag morgen, forteller hovedbyggeleder Svein Soknes i Statens vegvesen.

AVKJØRING MOT SANDMOEN OG KLÆBU: Kommer du sørfra og skal ta av til Sandmoen må du nå svinge av en del tidligere enn før. (Foto: Statens vegvesen)

Soknes ber trafikantene være spesielt oppmerksomme på to av endringene.

  • Kommer du kjørende fra Trondheim og skal ta av mot E39/Byneset, kommer den midlertidige avkjøringen mot den permanente rampa litt brått på. (se bilde øverst) – Det er skiltet, men skiltet står litt nært avkjøringen inntil ny E6 blir åpnet i fire felt, forklarer Soknes.
  • Ved avkjøringen mot Klæbu og Sandmoen når du kommer sørfra, må du svinge av tidligere enn før. (se bilde nedenfor) – Her er det tydelig skilting, men folk må følge med. Om de ikke svinger av her, blir neste mulighet til å svinge av først ved Sentervegen/City Syd, sier Soknes.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ