Slik spleiser folk i bydelene på nyttårsfeiringen

Ranheim, Lade, Klett og Sjetnemarka med fakkeltog og felles oppskyting av fyrverkeri.

- Annonse -

Ikke alle har anledning til å få med seg det kommunale fyrverkeriet fra Festningen. I flere bydeler spleiser folk på egne nyttårsarrangement.

Her er en oversikt over noe av det som skjer ute i bydelene på nyttårsaften. Tips oss gjerne om arrangement på mail tips@bydelsnytt.no

LADE: Nyttårsaften blir det fakkeltog fra Ringvebukta til Korsvika hvor det blir et stort familiearrangement. (Foto: privat)

LADE

Arrangør: Sportsklubben Trygg/Lade

For mange på Lade har fakkeltoget over Kjerringberget om ettermiddagen på nyttårsaften for lengst blitt en fast tradisjon. De senere årene har det også kommet til en god del besøkende fra andre bydeler også.

Årets fakkeltog starter i Ringvebukta ca. kl. 16.00. (Oppmøte kl. 15.40). Ruta legges opp etter føret. Dersom det ikke er for glatt, legges turen over Kjerringberget. Ankomst er ved Korsvika ca. kl. 17.00

Her blir det sosialt samvær for store og små med bålbrenning, underholdning og servering av pølser og saft. det hele avsluttes med et forrykende fyrverkeri.

HER finner du mer info


SJETNEMARKA: Sjetne IL har i mange år arrangert familiefyrverkeri på Hallsteinjordet. (Foto: privat)

SJETNEMARKA

Arrangør: Sjetne IL

Også i Sjetnemarka har man hatt eget familiearrangement med nyttårsfyrverkeri i mange år.  Det er Sjetne IL som står som arrangør.

-Det selges «billetter» til de som vil komme og se på. Det er ingen billettkontroll og folk bestemmer selv bestemmer hvor mange «billetter» man ønsker å kjøpe. Det går fint å kjøpe billett uten å komme å se på også. Alt overskuddet går uavkortet tilbake til idrettslaget, forklarer Gro Holst Volden.

De siste årene har det vært 2004-kullet (fotball, innebandy, tidligere også håndball) som har hatt et hovedansvar, i samarbeid med Sjetne ski.

På nyttårsaften arrangeres det fakkeltog fra butikken og ned til Hallsteinjordet hvor det blir felles fyrverkeri fra kl. 18. Det blir også gratis gløgg og pepperkaker.

-Det er vanskelig å si nøyaktig hvor mange som pleier å møte opp, men i det er ihvertfall flere hundre, forteller Holst Volden.

HER finner du mer info


KLETT: Også i år blir det stort familiearrangement ved idrettsbanen på Klett.

KLETT

Arrangør: Leinstrand IL

De to siste årene har det blitt arrangert stort familiefyrverkeri ved idrettsbanen på Klett. Arrangør er Leinstrand IL.

-Familiefyrverkeriet på Klett er et sosialt arrangement som er åpent for alle. Istedenfor å ta “inngangspenger” har vi sagt at folk heller kan vippse over det de selv ønsker å bidra med. Selv om vi får god støtte fra våre sponsorer så er vi helt avhengig av at mange nok er med på spleiselaget, forteller leder i Leinstrand IL Johanne Storler.

Familiearrangementet starter kl. 16.00. Ved klubbhuset får man kjøpt kaffe, gløgg, kaker og vafler.

HER finner du mer info


RANHEIM: Fakkeltog går opp Ranheimslia og ned til Hansbakkfjæra 7 Pettersenfjæra. (Foto: privat)

RANHEIM 

Arrangør fakkeltog: Hansbakken Velforening

De siste årene har Hansbakken Velforening arrangert fakkeltog i nærområdet. Oppmøte er ved menighetshuset kl 16.30 Toget går opp Ranheimslia og ned til Hansbakkfjæra /Pettersenfjæra. Her blir det salg av kaffe, saft og pølser. Nissefar og nissemor deler også ut en liten godispose til barna. NB! Ta med egne fakler.

HER finner du mer info

Arrangør nyttårsfyrverkeri: Lund Pyro AS

De to siste årene har det blitt arrangert stort bydelsfyrverkeri på jordene ved Overvik i Presthusvegen.

-Ambisjonen er få til et skikkelig bra og spektakulært familiefyrverkeri som overgår det vi har sett til nå. Da er vi imidlertid avhengig av støtte fra både privatpersoner og næringsliv, forteller Morten Lund i Lund Pyro AS

Arrangementer starter klokka 18.00

HER finner du mer info

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ