- Annonse -

Snart kan du søke opp høstens rutetider

AtB har startet arbeidet med å legge inn ny informasjon i reiseplanleggeren.

- Annonse -

1.august får Trondheim landets mest moderne kollektivsystem. Selve ryggraden i det nye kollektivsystemet vil være de 58 metrobussene som skal trafikkere tre hovedlinjer. I tillegg vil 35 nye elbusser settes i rute på fire helelektriske linjer.

Nylig samlet AtB all informasjon rundt det nye kollektivtilbudet på en egen side – «En by i bevegelse 2019».

-Tanken er at publikum skal slippe å hoppe frem og tilbake mellom forskjellige sider for å få svar på det man lurer på. Nå er all tilgjengelig informasjon samlet på ett og samme sted, forteller kommunikasjonsrådgiver Trine Aaen i AtB.

Men den kanskje viktigste informasjonen er ennå ikke på plass. Går man inn på AtBs reiseplanlegger og prøver å søke opp hvilke busstider som gjelder etter den 2. august  er resultatet magert.

-De fleste er selvfølgelig mest opptatt av når deres egen buss vil komme til å gå, hvilken trasé den vil kjøre og om man må bytte buss. AtB har nå startet arbeidet med å legge inn nettopp denne informasjonen i reiseplanleggeren.

-Når vil den nye informasjonen være på plass?

-Vi kan ikke gi noen eksakt dato ennå, men den vil være på plass om ikke så alt for lenge.

Aaen forteller at pågangen hos kundeservice har vært stor over ganske lang tid.

-Vi setter stor pris på alle som kontakter oss når det er noe de lurer på. Ikke bare får vi forklart at det blir enkelt og effektivt å reise kollektivt også fra august 2019, spørsmålene hjelper oss også med å prioritere hva vi må informere om på nettsider og i andre kanaler.

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: