1.8 C
Trondheim
søndag, april 11, 2021
- Annonse -spot_img

Brøyter på spreng – ber folk være tålmodig

POLITIET: -Ingen vits å tute på brøytemannskapet

- Annonse -

Ikke alle har like stor forståelse for at det tar noe tid å få brøytet alle veier. Fredag formiddag la politiet ut en melding på Twitter hvor man ber bilistene slutte å tute på brøytemannskapet.

-Det er dårligere vei foran brøytebilen, twitrer politiet.

Også Trondheim Bydrift ber folk smøre seg med tålmodighet.

-Det er cirka 70 brøyteruter og 820 kilometer med kommunale veier som skal holdes vedlike. Det er ikke gjort på et blunk. Vi har holdt på hele tiden siden det begynte å snø, og nå er alt av mannskap ute på veiene, forteller ingeniør Kjetil Haarberg i Trondheim bydrift til Adressa.

Uansett om det er Trondheim bydrift selv eller en ekstern entreprenør som har ansvaret for et gitt område, skal alle meldinger om manglende brøyting og sikt meldes inn til førstnevnte.

Det strømmer på med meldinger til Trondheim Bydrift

På Trondheim Bydrifts egen “feilmelding”-side strømmer det nå på med meldinger. Bare iløpet av én times tid fredag formiddag talte Bydelsnytt mer enn 20 nye meldinger.

Trondheim Bydrift forteller at de vil prioritere å rydde gang- og sykkelvegene. Dette da manglende brøyting vil kunne føre til at flere velger å bruke bil, noe som igjen vil skape mer kø på veiene.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Annonse -

LES OGSÅ

LES SISTE HEIMDALSBLADETspot_img
- Annonse -
ANNONSE:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;