1.8 C
Trondheim
søndag, april 11, 2021
- Annonse -spot_img

Vil bytte navn – føler Trondheim Spektrum er blitt for belastet

Har allerede laget logo og hjemmeside for "Nye Nidarøhallen"

- Annonse -

Det er i forbindelse med utarbeidelse av en forretningsplan for Trondheim Spektrum at ledelse og styret nå ser på muligheten for et navnebytte.

Det er Adressa som skriver om dette i dag.

Administrerende direktør Eva Annie Svendsen er i følge avisen bekymret for det utenlandske aktører får opp når man søker etter informasjon om “Trondheim spektrum”

(Foto: Link arkitektur)

  • Dersom man googler Trondheim Spektrum, får man nesten utelukkende negative saker. Vi ønsker ikke at utenlandske aktører skal sitte igjen med et inntrykk at dette er et prosjekt som bare er forbundet med noe negativt. Vi heller derfor mer mot et navneskifte enn at vi beholder Trondheim Spektrum.

Ifølge Svendsen er det viktig å finne et tidsriktig navn som støtter opp under hallens visjon om å gi unike opplevelser.

“Nye Nidarøhallen” skal allerede være tatt i bruk som prosjektnavn. Det er også laget både logo og egen hjemmeside som du finner HER.

1 kommentar

  1. Nidarøhallen er mer enn godt nok. Treng itj ordet “NYE” foran alt som bygges. Vi veit d e nytt, å kor mang år e grensa for at at d itj e nytt lenger? For dumt å kall d NYE etter 5,10,15 år osv. Seriøst. Må itj absolutt het nå ainna enn d d e vettu. D e NIDARØHALLEN å treng itj å kaill d nå ainna 😃

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

HER KAN DU LESE HEIMDALSBLADETspot_img
ANNONSE:
ANNONSE:

Siste saker:

%d bloggere liker dette:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;