- Annonse -

Er drittlei hundebæsj på gangstier

Oppgitte trondhjemmere lufter frustrasjonen på sosiale medier.

- Annonse -

Ikke alle hundeiere er like flink til å plukke opp etter hundene sine. Det blir det bråk av. Den siste tiden har sosiale medier flommet over av innlegg fra oppgitte trondhjemmere.

En av de som har reagert er Øyvind Glende fra Bratsberg. Søndag la han ut et hjertesukk på den lokale Facebook-gruppa.

-Jeg bor like ved en populær lufterute for hunder på Bratsberg og har et fint forhold til både hunder og hundeeiere. De fleste hundeeiere er også flink til å plukke opp når hunden har gjort fra seg. Dessverre gjelder ikke dette alle.

Øyvind Glende (Foto: privat)

Glende var på skitur da han kom over flere store hundebæsjer midt i veien i et populært utfartpunkt for ski og gåturer.

-At hundene pisser ved brøytekantene langs veiene må man nesten bare akseptere. Noe annet er det når det ligger bæsj rundt om kring. Det er rett og slett jævlig ekkelt, helt unødvendig  og fullstendig lavmål.

Glende mener det hele koker ned til respekt for sine medmennesker.

-Du kan heller si at det koker ned til manglende respekt. Jeg har selv fersket folk i å la hunden etterlate seg dritt like ved huset mitt uten at de hadde noen som helst planer om å ta opp dritten.  Jeg har da gått ut og sagt at enten så plukker de opp dritten, eller så vil jeg levere den på døra deres.

Etter at Glende la ut innlegget har flere hundeeiere kommentert. De synes det er synd at noen få skal få ødelegge for det store flertallet. Det er Glende enig i.

-Som sagt gjelder dette kun et fåtall hundeeiere. Dermed går dette like mye utover hundeeiere som oss som ikke har hund. Ingen liker å tråkke i bæsj. Sånn er det bare.

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: