10.8 C
Trondheim
tirsdag, juli 14, 2020

Ønsker å heie frem besteforeldrerollen

Arrangerer åpent møte for alle besteforeldre tirsdag 26. februar på Trondheim folkebibliotek

Hvordan kan man som besteforeldre ha en forebyggende rolle i barnebarnas liv? Og hvordan kan man som besteforeldre være med på å skape trygge relasjoner og et trygt oppvekstmiljø for barn og unge?

Det er noen av spørsmålene som stilles under tirsdagens møte – “Inspirasjon i besteforeldrerollen”, som arrangeres i Rådhussalen på Trondheim folkebibliotek.

Møtet er myntet på de som er besteforeldre, og er et samarbeid mellom Trondheim folkebibliotek og den rusforbyggende organisasjonen IOGT.

-Vi ønsker rett og slett å heie fram besteforeldrerollen. Forskning viser at gode og trygge relasjoner mellom voksne og barn er en av de viktigste faktorene i arbeidet med å forebygge problemutvikling hos de unge, forteller Hanne Gade Ringdal i IOGT.

Ringdal forteller at besteforeldre ikke bare kan være omsorgspersoner for barnebarna, de kan også være viktige støttespiller for foreldrene.

-I et samfunn der besteforeldrerollen er i endring er dagens besteforeldre mer engasjert enn noen gang. Besteforeldre er en stor og positiv ressurs for samfunnet.

HER finner du mer informasjon om møtet.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3,220FølgereLik
81FølgereFølg

Siste saker:

– Jeg angrer ikke på salget av Valentinlyst

Da kommunen på 60-tallet eksproprierte 70 mål i forbindelse med byggingen av høyblokkene på Valentinlyst var et effektivt punktum for videre gårdsdrift ved Valentinlyst gård.