- Annonse -

Ønsker å heie frem besteforeldrerollen

Arrangerer åpent møte for alle besteforeldre tirsdag 26. februar på Trondheim folkebibliotek

- Annonse -

Hvordan kan man som besteforeldre ha en forebyggende rolle i barnebarnas liv? Og hvordan kan man som besteforeldre være med på å skape trygge relasjoner og et trygt oppvekstmiljø for barn og unge?

Det er noen av spørsmålene som stilles under tirsdagens møte – «Inspirasjon i besteforeldrerollen», som arrangeres i Rådhussalen på Trondheim folkebibliotek.

Møtet er myntet på de som er besteforeldre, og er et samarbeid mellom Trondheim folkebibliotek og den rusforbyggende organisasjonen IOGT.

-Vi ønsker rett og slett å heie fram besteforeldrerollen. Forskning viser at gode og trygge relasjoner mellom voksne og barn er en av de viktigste faktorene i arbeidet med å forebygge problemutvikling hos de unge, forteller Hanne Gade Ringdal i IOGT.

Ringdal forteller at besteforeldre ikke bare kan være omsorgspersoner for barnebarna, de kan også være viktige støttespiller for foreldrene.

-I et samfunn der besteforeldrerollen er i endring er dagens besteforeldre mer engasjert enn noen gang. Besteforeldre er en stor og positiv ressurs for samfunnet.

 

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: