30. april er det “Damenes Aften” på Royal Garden

Moteshow med vårens trender, intimkonserter, paintjam, healere og kvinnekraft. Gjør deg klar for en spirituell og kunstnerisk festaften med høy glamourfaktor.

Det er livsstilsbutikken Milde Mathilde & Drillpikene som nå inviterer kvinner i alle aldre til “Damenes Aften” på Royal Garden.

-Det blir en kveld spekket med gjester på scenen, gevinster, catwalk, paint-jamming, latter, dans, utstillere og ikke minst herlig kvinnekraft, lover daglig leder Heidi Grande.

Milde Mathilde & Drillpikene ligger på en koselig låve på Saksviktunet i Malvik, og har spesialisert seg på gaver, interiør og klær. Butikken driver også en egen café, “Mathildes Salonger”, med hjemmelaget mat og alle rettigheter.

(Saken fortsetter under annonsen)

Milde Mathilde & Drillpikene har i snart ti år også trukket fulle hus med sine “Damenes Aften”-show.

-Vi har lenge hatt ønske om et større arrangement som kunne romme flere damer. Den 30. april ruller vi for første gang ut den røde løperen utenfor festsalen til Royal Garden.

Showet starter kl. 19, men allerede kl. 18 åpnes det for registrering ute i foajeen. Her vil det også være flere utstillere som kan gi råd om blant annet make-up, hår og helse. I tillegg vil en profesjonell fotograf ta bilder av gjestene som ønsker det.

Grande lover et rikholdig og variert program hvor musikken står sentralt.

-Koret Vika Voices er fullt av kvinnekraft og vil dukke opp litt overalt under kvelden. Astrolog Nina Skjemstad vil glede oss med vakker sang og Charlotte Audestad vil holde en herlig minikonsertHans-Erik Dyvik Husby vil krydre showet med låter fra sitt Cash/Cornelis repertoar og vil etter showet ha en intimkonsert i foajeen.

Hans Erik Dyvik Husby vil holde intimkonsert i foajeen

I tillegg til høy glamour- og underholdningsfaktor vil “Damenes Aften” også ha en spirituell og kunstnerisk ramme.

-Tor-Arne Jenssen er kjent som Madonna-healeren og vil fortelle om tankens kraft
og hvor den har ført han. Vegard Bakke kjent som VEBALA vil ha en paintjam performence og vi venter i spenning på hva han vil male denne gang, forteller Grande som håper å se mange festkledde damer på den røde løperen.

-Dette vil bli en festaften en kveld litt utenom det vanlige. Ta med deg naboen, en kollega fra jobb eller bestevenninnen din å kom. Dette blir en opplevelse!

NB! Før showet vil Nina Skjemstad og Hans Erik Dyvik Husby signere sine bøker.

HER får du kjøpt billetter til “Damenes Aften”

Milde Mathilde & Drillpikene ligger på en koselig låve på Saksviktunet i Malvik, og har spesialisert seg på gaver, interiør og klær.
Charlotte Audestad holder minikonsert
Vegard Bakke kjent som VEBALA vil ha en paintjam performence
Astrolog Nina Skjemstad kommer til Damenes Aften på Royal Garden

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.