Sliter du med egenkapital til bolig? Da bør du lese denne saken!

Nå starter salget av de 52 første leilighetene av boligprosjektet "Hårstad Minde" på Tiller.

-Kravene til egenkapital gjør at mange førstegangskjøpere sliter med å komme seg inn på boligmarkedet. Det ønsker Heimdal Eiendomsmegling nå å gjøre noe med. I samarbeid med OBOS lanserer vi en borettslagsmodell hvor innskuddene starter på kun 657.000,-

Jurist og fagsjef i Heimdal Eiendomsmegling Nils Borgar Husby (46) viser oss rundt langs landlige Hårstad Mindes veg på Tiller.

Selv om vårsola tar godt er det fortsatt skarpt i lufta. Stillheten brytes kun av muntert fuglekvitter og én og annen syklist.

 

Nils Borgar Husby i Heimdal Eiendomsmegling  forteller at “Hårstad Minde” vil være som å bo på landet.

 

-Man skulle nesten ikke tro det, men vi befinner oss faktisk bare et par minutter unna byen travleste kjøpesenter. Selv om man kan ha følelsen av å bo på landet er det allikevel kort vei til både skole, barnehage, parker, idrettsanlegg og kjøpesenter, forteller Husby.

Boligprosjektet “Hårstad Minde” vil når det er ferdig utbygd bestå av 220 boenheter. Byggetrinn 1 vil bestå av 52 lyse og arealeffektive leiligheter i størrelsen 38m2 til 72m2.

– De fleste leilighetene vil ha balkonger som vender seg mot sola i sør. Alle leilighetene vil i tillegg ha egen parkeringsplass og bod i kjelleren. Det vil selvsagt også være heisadkomst til alle leilighetene.

Lavt innskudd

Det som skiller “Hårstad Minde” fra mange andre nyere boligprosjekt, er at man velger å satse på borettslagsmodellen.

-I borettslaget vil 70% av verdien allerede være ferdigfinansiert i form av et felles lån som betjenes av fellesutgiftene. På denne måten kan vi tilby leiligheter med innskudd helt nede i 657.000 kroner.

 

De fleste av leilighetene i Hårstad Minde vil har balkonger vendt mot sør. Størrelsen på leilighetene i det første byggetrinnet er fra 38m2 til 72m2.

 

Husby forteller at de som har mer penger tilgjengelig vil kunne nedbetale sin andel av fellesgjelda raskere enn det borettslaget er forpliktet til.

-Det vil etableres garantiordninger slik at den individuelle nedbetalingen er sikret. Skulle for eksempel naboen ikke lenger klare å betale sine fellesutgifter, så vil sikringsordningen sørge for at dette ikke går utover andre beboere i borettslaget. Det vil med andre ord være 100% trygt å kjøpe bolig i Hårstad Minde, forklarer Husby.

Gjennom OBOS vil borettslaget “Hårstad Minde” ha tilgang på flere gunstige avtaler og fordeler. Blant annet vil man ha 10 års avdragsfrihet på fellegjelden.

-Å kjøpe bolig i “Hårstad Minde” skal være både rimelig, trygt og ikke minst en investering for fremtiden. Ta kontakt med Heimdal Eiendomsmegling for mer informasjon, avslutter Husby.

 

“Hårstad Minde” er et nytt boligprosjekt på Tiller.

HÅRSTAD MINDE | P-plass | Heis | Bod

BYGGETRINN 1 – 52 leiligheter
  • Innskud: fra kr. 657.000,-
  • Felleskostnad: fra kr 4 866,- /mnd
  • Størrelser: 38m2 – 72m2
  • Boligtype: Leilighet
  • Eieform: Borettslag
  • Ferdigstillelse: 14 – 16 mnd byggetid
  • Salgstart:Mai 2019
  • Byggherre: Hårstad Minde AS
  • Megler: Heimdal Eiendomsmegling AS

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.