0.4 C
Trondheim
søndag, april 11, 2021
- Annonse -spot_img

Klæbu-ordfører føler seg overkjørt av rådmannen i Trondheim

Sammenslåingen med Trondheim kommune har ikke blitt helt slik Klæbu-ordfører Kirsti Tømmervold så for seg for to år siden.

- Annonse -

Det er Adressa som skriver om denne saken i dag.

Det først og fremst prosessen rundt ansettelsen av nye kommunaldirektører og enhetsledere som har helt malurt i begeret til ordføreren. Tømmervold mener Klæbu har fått alt for liten uttelling og at intensjonene om likeverd og raushet ikke er fulgt.

-Jeg opplever at vi ikke blir likeverdige parter. Ingen ansatte i Trondheim er konkurrert ut av en eneste klæbygg. Jeg er ikke trygg på at de som er ansatt i nye Trondheim kommune er de best kvalifiserte, uttaler Klæbu-ordføreren til Adressa.

Rådmann i Trondheim Morten Wolden avviser kritikken fra Tømmervold og sier det har vært en reel konkurranse om stillingene. Rådmannen påpeker at det i de 15 enhetene det ble konkurrert om kun var én leder fra Klæbu som meldte seg.

Wolden poengterer at et eksternt rekrutteringsbyrå har blitt brukt i arbeidet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

HER KAN DU LESE HEIMDALSBLADETspot_img
ANNONSE:
ANNONSE:

Siste saker:

font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;