12.5 C
Trondheim
tirsdag, mai 26, 2020

Fikk nei på søknad om rekkehus – vil bygge eneboliger istedenfor

Naboer mener området ikke tåler særlig mer fortetting.

Boligcompaniet Utvikling AS ønsker å bygge fire nye eneboliger på tomta til Aspvegen 7 og Jakobsliveien 28. Opprinnelig ønsket selskapet å bygge et rekkehus med fire boenheter i Aspvegen 7, men fikk i februar avslag på søknaden.

Noe av bakgrunnen for avslaget var trafikk- og veisituasjonen i området. Etter ha vært på befaring mente Byggesakskontoret at veinettet virket å være under sterk press, noe også flere naboer påpekte i sine merknader.

Da det planlegges flere utbyggingstiltak i området mener Byggesakskontoret at veinettets trafikksikkerhet bør vurderes fagkyndig og samlet.

Naboer i Aspvegen mener området ikke tåler særlig mer fortetting.

Nå har utbygger justert på planene slik at tiltaket nå omfatter to tomter istedenfor én. Berørte naboer er imidlertid fortsatt ikke særlig begeistret for tiltaket.

Naboene mener kommunens avslag på siste omsøkte prosjekt var “klart og entydig” og at utbygger “tilsynelatende ikke har tatt hensyn til kommunens anførsler” i sitt nye prosjektforslag.

Dette får naboene til å konkludere med at utbygger har “liten eller ingen forståelse for prosjektets negative innvirkning på naboeiendommene og området generelt”.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2,954FølgereLik

Siste saker: