12.5 C
Trondheim
tirsdag, mai 26, 2020

Krever at naboen stopper arbeidet med skjermvegg

Mener tiltaket vanskeliggjør vedlikehold på eget hus.

En beboer på Okstadbrinken krever i et brev til Byggesakskontoret at kommunen stanser naboens igangsatte tiltak med en skjermingsvegg mellom de to eiendommene.

Tiltaket, som ifølge beboeren ikke er omsøkt, er sammen med tidligere tiltak med på å vanskeliggjøre vedlikehold på egen eiendom. Dette da det nå ikke vil være mulig å komme til med lift i forbindelse med maling og lignende.

Da husene på Okstadbrinken, (Okstad Nabolag) ble regulert og bebyggelsesplan vedtatt, så var i følge beboeren et forsøksområde med henhold til plan- og bygningsloven.

Et av forsøkene var å plassere husene i nabogrensen, noe som medførte at alle huseierne hadde behov for tilkomst for vedlikehold fra naboeiendommen.

Og det er dette som beboeren nå mener ikke lenger mulig å få til.

I brevet til Byggesakskontoret ber beboeren om at naboens arbeid med skjermveggen stanses og at tidligere tiltak på eiendommen også fjernes.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2,954FølgereLik

Siste saker:

Nå kan du bo i hageby på Tiller

-På utkikk etter enebolig eller leilighet i et bilfritt og barnevennlig strøk, omgitt av store grøntarealer? I Tiller Hageby er det fortsatt et tjuetalls boliger igjen for salg.