- Annonse -

Matbutikk på Storlien stengt etter funn av 10 år gammel mat

Dagligvarebutikken "Storlien Handel" er stengt etter funn av 10 år gamle matvarer, søppel, skadedyr og manglende rengjøring.

- Annonse -

Funnene ble gjort etter tips fra publikum. Butikken er nå midlertidig stengt i en måned.

–Man har påvist skadedyr i samtlige lager. Det dreier seg om om insekter og biller, samt  store mengder søppel. Flere av matvarene var ikke merket ihenhold til loven. Blant annet store mengder lam, over ett tonn. Det er ganske alvorlig, uttaler miljöchef på Åre kommun, Daniel Fackel til P4 Jämtland Sveriges Radio.

(Foto: Åre kommun)

Det var Åre kommune selv som først fortalte om funnene.

Personer fra kommunen, samfunnsbyggingsutvalget og sosialkomiteen har sammen med politiet, grensepolitiet og den svenske skatteetaten gjort en undersøkelse av butikken hvor det altså ble oppdaget flere regelbrudd.

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: