1.5 C
Trondheim
fredag, januar 21, 2022

Populært boligprosjekt i Kroppanmarka snart utsolgt

-Midt i blinken for alle som ønsker å bo landlig til men allikevel ha kort vei til barnehage, skole og kjøpesenter, forteller Petter Møllersen i Heimdal Eiendomsmegling.

SKREVET FOR: HEIMDAL EIENDOMSMEGLING AS

-Du vet jo hvordan vi eiendomsmeglere kan være – nesten uansett hvor boligene ligger så er det kort vei til meste. Når det gjelder dette prosjektet så stemmer det faktisk ganske godt.

Det er en humørfylt Petter Møllersen som viser oss rundt på tomta til boligprosjektet «Turistveien» – innerst i en rolig blindvei i Kroppanmarka.

SE BILDER FRA PROSPEKTET NEDERST I ARTIKKELEN

Enn så lenge består tomta kun av en diger steinrøys. Om ikke lenge vil imidlertid byggingen av 8 nye boliger starte – fire boliger over tre plan og fire boliger over to plan med hems. Samtlige boliger vil være innflyttingsklare før jul neste år.

-«Turistveien» er ypperlig for barnefamilier og andre som ønsker å bo landlig og rolig til. Med Leirfossen, Tillermarka og Nidelva som nærmeste naboer så har man flere populære rekreasjonsområder omtrent rett utenfor stuedøra, forteller Møllersen.

Petter Møllersen (bildet) i Heimdal Eiendomsmegling AS er godt fornøyd med salget i boligprosjektet «Turistveien» i Kroppanmarka. Her fra befaring på tomta.

Men den landlige beliggenheten til tross – i «Turistveien» er det kort vei til både barnehage og skole.

-Det er kun 500 meter til Okstad skole og Kroppanmarka barnehage. Skoleveien vil dessuten gå langs Turistveien hvor det ikke er noen gjennomgangstrafikk, forklarer Møllersen.

Kort vei er det også til REMA 1000 (600 meter) og nærmeste bussholdeplass (150 meter)

-Når det gjelder City Syd og de andre kjøpesentrene på Tiller så tar det kun 5 minutter med bil. Om man ønsker å reise kollektivt så kan man rusle bort til «Leirfossvegen» holdeplass og ta bussen derfra uten å måtte bytte buss.

Samtlige halvparter av de fire tomannsboligene vil ha egen terrasse eller balkong, i tillegg til egne uteplasser. Mellom boligene vil det opparbeides uteområder som vil gi boområdet en hyggelig ramme.

Eiendomsmegler Petter Møllersen (bildet) i Heimdal Eiendomsmegling treffes på telefon 911 22 590

Det blir anlagt felles parkeringsplass hvor alle får sin egen private plass. Det vil være mulighet for egne ladebokser for el- og hybridbiler.

 • Stuene blir romslige og ha direkte utgang til veranda eller balkong
 • Boligene kommer med spesialtilpasset kjøkkenløsning fra «Drømmekjøkkenet»
 • Boligene vil ha 3-5 soverom
 • Lekkert flislagt bad med gulvvarme og innredning fra «Drømmekjøkkenet»

-I «Turistveien» har utbygger valgt å legge seg et par hakk høyere enn det som er standard materialvalg og innredning for boliger i denne prisklassen. Dette kombinert med beliggenheten er nok det som har gjort boligprosjektet såpass populært, forteller Møllersen.

Boligprosjektet «Turistveien» ligger i en rolig blindgate i Kroppanmarka.

«TURISTVEIEN»

Turistveien 50b – Kroppanmarka

 • Prisantydning: fra kr 4.200.000,- til kr 4.800.00,-
 • Eieform: Selveier
 • Objekttype: 4 stk tomannsboliger (Fire boliger over tre plan og fire boliger over to plan
 • P-ROM: Fra 118 til 174 m2
 • BRA: Fra 126 + 12 (hems) til 187 m2
 • Ant. soverom: 3-5
 • Egen veranda eller balkong
 • Mulighet for ladeboks til el- og hybridbil