På Lund Østre finner du Trondheims billigste nye 3-roms leilighet

Fast lavpris på 2.390.000,- og finansieringsløsninger for deg som mangler egenkapital.

"Yippi Høiseth" på Lund Østre 1,5 km vest for Heimdal sentrum, tilbyr byens billigste 3-roms leiligheter

SKREVET FOR: EIENDOMSMEGLER 1 / VILLASERVICE

På den tidligere landbrukseiendommen Lund Østre 1,5 km vest for Heimdal sentrum har det på få år vokst frem et nytt og urbant boområde.

Nå er byggingen av tre nye boligblokker med i alt 108 3-roms leiligheter godt i gang. Prosjektet kalles “Yippi Høiseth” og er landets første rene lavpriskonsept for boliger.

-Utbygger har ønsket å se hvor langt ned i pris det var mulig å gå uten å gå på akkord med kvaliteten. Med en fast lavpris på 2.390.000 så er dette Trondheims billigste nye 3-roms- leilighet, forteller avdelingsleder i Eiendomsmegler 1 Nybygg, Jørgen Rostad.

Men selv om grunntanken bak lavpriskonseptet er universelle og standardiserte boenheter så vil man som boligkjøper allikevel ha muligheten til å sette sitt personlige preg på leiligheten.

På Lund Østre har du utsikt til naturskjønne omgivelser.

-Det vil være en rekke tilvalgsmuligheter som gjør at man kan velge interiør helt etter egen smak. På kjøkkenet kan man velge mellom forskjellige fronter og fargepaletter i tillegg til at man kan få kjøkkenøy som en del av interiøret. Også på badet vil det være forskjellige fargeløsninger.

For mange førstegangskjøpere og folk i etableringsfasen vil “Yippi Høiseth” være det soleklare førstevalget.

Ikke bare på grunn av den lave prisen, men også på grunn av finansieringsløsningene.

-“Yippi” gjør det mulig å kjøpe bolig selv om man ikke har 15% egenkapital. I samarbeid med Sparebank 1 SMN tilbyr vi flere forskjellige finansieringsløsninger. Egenkapitalen kan enten være kausjon, tidligere sparing, eller avtalt sparing frem til overtagelsen. Vi finner den beste løsningen sammen med kunden, forklarer Rostad.

Boligprosjektet “Yippi Høiseth” ligger på Lund Østre 1,5 km vest for Heimdal sentrum, og består av 108 leiligheter fordelt på 3 boligblokker.

Leilighetene er innredet med fokus på at det skal være innbydende og hjemmekoselig.

Med ekstra takhøyde, åpne løsninger, store vindusflater, og utgang til egen balkong så er leilighetene tegnet for å gi en størst mulig romfølelse.

Leilighetene er praktisk innrettet med både heis og parkeringskjeller, og inneholder følgende:

  • Flislagte bad
  • Parkett
  • Integrerte hvitevarer
  • Vannbåren gulvvarme
  • 2 soverom
  • Balkong på 7 m2

Området rundt Lund Østre er åpent og luftig, med flott utsikt mot både fjord og fjell. Med marka like ved har man et eldorado av turmuligheter nesten rett utenfor døra.

-På “Yippi Høiseth” kan man leve landlig, uten å gi slipp på luksusen ved å ha alt du
trenger i nærheten. City Syd er kun 10 minutter unna, mens det kun tar 5 minutter å komme seg til Heimdal sentrum på sykkel, forteller Rostad.

 

JØRGEN ROSTAD
Avdelingsleder Nybygg Eiendomsmegler 1
Telefon: 928 06 483
Mail: jorgen.rostad@em1.no

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.