Gammelt gårdstun skal huse 12 familieboliger

Til neste sommer skal 12 nye boliger stå innflyttingsklare på tunet til Kolsås Gård. Så langt er 4 av boligene i prosjektet solgt

Skrevet av Renate Brødreskift

Første spadetak i prosjektet Kolsås Gård er tatt, og går utbyggingen som planlagt vil det til sommeren 2020 stå moderne rekkehus, tomannsboliger og eneboliger i kjede på gårdstunet der det for mange år siden ble drevet kjøtt- og melkeproduksjon.

Gårdsboligen vil fortsatt stå på tomta, og noen av byggene slik som den gamle smia og stabburet skal bevares. De nye boligene vil bygges rundt gårdsbygningen, slik at det blir både luftig og solrikt å bo på Kolsås Gård.

176 KVM: De tre største rekkehusene på 176 kvm har utgang til veranda fra stue, samt dør til hage fra sokkeletasjen.

De tolv boligene i byggetrinn 1 er fordelt på to tomannsboliger med boenheter på 92 kvadratmeter, tre store rekkehus på 176 kvadratmeter med utleiemuligheter, to eneboliger i kjede på 119 kvadratmeter med en garasje på 23 kvadratmeter og tre rekkehus på 135 kvadratmeter.

Alle boligene har ulik planløsning og utforming for å møte ulike behov.

Familievennlig

– Kjøperne er både barnefamilier, enslige og voksne med ungdommer i huset. Det blir en bra miks i bomiljøet, sier ansvarlig megler i DNB Eiendom Kristian Dahl-Andersen.

Han sier etterspørselen etter familieboliger i dette området er stor, og mener prosjektet ligger midt i smørøyet på Kolsås.

135 KVM: De tre rekkehusene på 135 kvm har inngangsparti i sokkel og stue med utgang til terrasse i 1. etasje på boligens bakside.

– Kolsås Gård ligger midt i et etablert boområde i nærhet til skoler og barnehager. Her er det stille og rolig, og ingen gjennomgangstrafikk. Og så blir det bygget slik at man får litt tunfølelse, sier han, og opplyser at det vil bli opparbeidet både grøntarealer og lekeplasser rundt boligene.

Dahl-Andersen trekker også frem nærheten til marka når du bor på Kolsås Gård. Turområdene i Granåsen og Bymarka ligger nesten rett utenfor stuedøra, og om vinteren har man akebakkene rett i nærheten.

Det er også kort vei til butikker og andre servicetilbud på Flatåsen, City Syd og handelsområdene på Tiller, og midtbyen er bare en kort biltur unna.

Byggetrinn 1 på Kolsås Gård er tiltenkt ferdigstilt sommeren 2020

De to tomannsboligene har hver sin terrasse med utgang fra stue.

 

Kristian Dahl-Andersen

MAIL: kristian.dahl-andersen@dnbeiendom.no

TLF.: +47 920 23 198

Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål om disse boligene!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.