Heimdal Atrium vil stå klar til neste sommer

Av de store, sentrumsnære boligprosjektene på Heimdal, ligger Saga Park lengst fremme, med innflytting i bygg D allerede i november. Heimdal Atrium ligger et halvår etter

Heimdal Atrium kombinerer landlig ro med urbant byliv. På godværsdager er takterrassene et ideelt sted å slappe av.

Skrevet av Asbjørn Gravås

Salgsoversikten for Heimdal Atrium viste i forrige uke at 55 av i alt 88 leiligheter var solgt. Med nesten et helt år igjen til planlagt ferdigstilling av prosjektet, vekker disse tallene ingen stor bekymring hos utbygger Trym Bolig.

– Det er stor variasjon når det gjelder pris og størrelse på de usolgte leilighetene, så vi har stor tro på at vi vil være tilnærmet sluttsolgt innen prosjektet er ferdigstilt, sier prosjektleder Morten Fiskvik

Trym Bolig sikter mot innflytting i de første Heimdal Atrium-leilighetene på forsommeren 2020. Kanskje blir både A-, B- og C-byggene innflyttingsklare «før sommerferien».

SAGA D FØRST: Det gule D-bygget i Heimdal Sag/Selvaag Boligs «Saga Park»-prosjekt skal være klar til å ta imot de første beboerne i neste måned

De siste leilighetene i D-blokka kan måtte vente på ferdigstillelse til september. At noen av leilighetskjøperne i Heimdal Atriums A-bygg skulle få flytte inn allerede i mars 2020, slik «rykter på byen» vil ha det til, blir blankt avvist av prosjektleder Morten Fiskvik.

– Leilighetene i A-bygget blir ferdige til jul i år, de. Men noen overlevering og innflytting blir det ikke snakk om før vi har fått noenlunde skikk på utomhus-arealene, parkeringskjelleren og så videre. Overlevering i god tid før sommeren er det vi tar sikte på, sier Fiskvik.

Bra Saga-salg

Halvard Kverne, konserndirektør regioner i Selvaag Bolig, bekrefter at det blir overlevering og innflytting i bygg D i Saga Park i november.

ATRIUM-AKTIVITET: Mangt å holde styr på og mye å henge fingrene i på byggeplassen i Heimdal sentrum som i løpet av vinteren og våren skal utvikles til et trivelig

Bare seks leiligheter er fremdeles usolgte i denne blokka. I Saga Parks E-bygg er overlevering planlagt i tredje kvartal 2020. Denne blokka har ennå 14 leiligheter ledige for salg.

Som den tredje blokka i Saga Park-rekken er B nylig lagt ut for salg. Konserndirektør Kverne snakker om en salgsprosent på 74 prosent for byggene som per i dag er i produksjon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.