9.7 C
Trondheim
fredag, april 16, 2021
- Annonse -

Nå kan du bo i hageby på Tiller

-På utkikk etter enebolig eller leilighet i et bilfritt og barnevennlig strøk, omgitt av store grøntarealer? I Tiller Hageby er det fortsatt et tjuetalls boliger igjen for salg.

- Annonse -

“TILLER HAGEBY”

Skrevet av Renate Brødreskift

I Tiller-Ringen 163, på tomta mellom Brauta gård og Tiller kirke, er Tiller Hageby i ferd med å ta form.

Her skal det bygges totalt 123 boliger – hvorav 19 er eneboliger i kjede og resten er to-, tre- og fireromsleiligheter i småhus på to etasjer. Byggene føres opp som trehus i jordfarger som oker, empiregrønt og brunsvart.

-Fargene på eneboligene blir tatt igjen i leilighetsbyggene, slik at du får en rød tråd gjennom det hele, forklarer salgskonsulent i Block Watne Ingrid Blokkum, og tar oss med på en omvisning rundt på feltet.

Leilighetsbyggene er plassert slik at de danner flere små tun, og eneboligene ligger på rekke langs en internvei beregnet kun til kjøring til og fra eneboligene.

SKILLER SEG UT: Salgskonsulent i Block Watne Ingrid Blokkum og prosjektleder i Block Watne Knut Anders Røstvoll mener Tiller Hageby skiller seg ut fra andre boligprosjekter i området på grunn av det store omfanget av boligtyper.

Alle leilighetene har parkeringsplass i parkeringskjeller, og gjesteparkeringen er i parkeringskjeller og på utendørs parkeringsplass.

Midt i feltet ligger en stor lekeplass som blir knutepunktet i hagebyen.

– Vi kaller det en hageby fordi man ikke har gjennomgangstrafikk, man har grøntarealer rundt seg.

– Unikt prosjekt

Siden salget startet i september 2015 er det solgt 100 boenheter i prosjektet. 80 av disse er innflyttet. Hele prosjektet skal etter planen være ferdig i februar 2021.

Block Watne er både utbygger og selger på Tiller Hageby, som i følge Blokkum skiller seg ut fra andre nybyggprosjekt i området.

– Det unike med dette prosjektet er det store omfanget av boligtyper. Med både eneboliger og leiligheter favner vi hele spekteret av boligkjøpere, både førstegangskjøpere, de som har solgt eneboligen sin, enslige med og uten barn, og par med og uten barn, sier hun.

Den dyreste eneboligen i prosjektet koster 5,7 millioner kroner, men du får også en enebolig på 115 kvadrat til 5,3 millioner. De rimeligste leilighetene koster 2,15 millioner og er på 41 kvadrat.

ENEBOLIGER OG TO- OG TREROMS LEILIGHETER: Fireromsleilighetene i prosjektet er utsolgt, men du kan fortsatt sikre deg en to- eller treroms, eller en enebolig i Tiller Hageby.

Blokkum mener det er en fordel å bygge leiligheter i lav trehusbebyggelse.

– Vi skiller oss litt ut fra andre prosjekter i området i og med at vi ikke bygger blokker. Det er mange som sier de heller vil bo i trehus og ha det litt friere. Vi synes vi har fått utnyttet området godt med mange boliger uten at det blir for tett. Det skal være litt grønt og luftig rundt, sier hun.

Prosjektleder i Block Watne Knut Anders Røstvoll legger til at de har god erfaring fra lignende prosjekter de har hatt tidligere, slik som Okstad Hageby og Husbyhagen i Stjørdal.

At utbygger og selger er en og samme aktør, vil komme kjøperne til gode, mener Blokkum.

– Vi kjenner eiendommen godt, og det er ingen andre som skal tjene på det vi selger. For kjøperne blir det bare én å forholde seg til hvis de for eksempel vil gjøre endringer innvendig på boligen. Vi har også egne tømrere og faste underleverandører. Det blir billigere og bedre, og kundene kan være trygge på at ting blir gjort riktig, sier hun.

 

 

Ingrid Blokkum

MAIL: ingrid.blokkum@blockwatne.no

TLF.: +47 917 04 296

Kontakt meg om du har spørsmål om disse boligene! 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Annonse -

LES OGSÅ

LES SISTE HEIMDALSBLADETspot_img
- Annonse -
ANNONSE:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;