-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022

Frokosten på Scandic Nidelven kåret til Norges beste for 13. gang

Nyoppussede Britannia Hotel kapret 2. plassen i den gjeve kåringen.

- Annonse -

Scandic Nidelven har nok en gang gått til topps i kåringen av Norges beste hotell-frokost. En kåring hvor juryen har vurdert hele 400 forskjellige frokoster.

-Jeg er utrolig stolt over alle våre fantastiske medarbeidere som gir alt hver eneste dag for at vi skal kunne levere landets aller beste hotellfrokost. I år kjenner jeg at prisen også varmer litt ekstra, da vi har mange nye ansatte på teamet, inkludert ny frokostansvarlig, ny kjøkkensjef og ny direktør for mat og drikke, sier hotelldirektør Kjetil Vassdal til Hotellmagasinet.no

Nyoppussede Britannia Hotell kom inn på 2. plass i kåringen.

DETTE ER JURYENS BEGRUNNELSER:

  • Scandic Nidelven En frokost som har mye å gi til alle, og som ivaretar ønskene til et bredt spekter av gjester. Alltid hyggelig stemning, og lokaler som er blitt romslige og hyggelige. God og bredt utvalg og en imponerende evne til å fornye seg hele tiden, noe som har vært avgjørende for at de fortsatt er vinnere. Flinke til å vise gjestene oppmerksomhet, samtidig som de tilpasser seg deres behov. Flinke til å finne de spesielle og lokale leverandørene, og høy kvalitet på maten.
  • Britannia Hotel En helt ny type frokostopplevelse i Norge: Dette er som å spise frokost på restaurant, samtidig som hotellet har beholdt bufféen. Tør å gjøre noe annet enn det som er vanlig; lykkes veldig bra med det og har stort potensial til å nå enda lenger. Godt bemannet og flinke til å forklare gjestene hvordan frokosten fungerer i praksis. Høy standard og kvalitet både på tallerkenretter og buffé. Et nytt tilbud som fremdeles ikke er helt ferdig innarbeidet og gjennom barnesykdommene, men en usedvanlig spennende start.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: