12.5 C
Trondheim
tirsdag, mai 26, 2020

Gjør deg klar for høstens store mote-happening på Royal Garden!

Livsstilsbutikken Milde Mathilde & Drillpikene fyller 10 år og feirer begivenheten med spektakulært jubileumsshow fredag 18. oktober.

 

-Denne kvelden slår vi skikkelig på stortromma. Det blir moteshow, artister, kunstneriske innslag, gavedryss og ikke minst mye latter og glede, forteller en feststemt Heidi Grande i Milde Mathilde & Drillpikene.

Grande forteller at dørene vil åpne allerede kl. 18.00 – to timer før selve showet starter.

-Ute i foajeen vil det være fullt av spennende utstillere. Her kan man få tips både når det gjelder makeup, hår og klær. De som ønsker det kan bli fotografert foran en egen “Wall of Fame”. Og så vil det selvfølgelig være god anledning til å mingle litt ved baren hvor man får kjøpt både forfriskninger og fingermat.

KLIKK HER FOR MER INFO!

July Sax (bildet) vil sørge for høy partyfaktor under moteshowet på Royal Garden den 18. oktober

Anne Lise Heide (bildet) er med på å å slå an tonen under moteshowet på Royal Garden

Selve moteshowet starter kl. 20.00 og vil være spekket av herlige artister og spennende kunstneriske innslag. Her er noen av artistene som har meldt sin ankomst:

  • Travellin Strawberries – De folkekjære gutta fra “The Julekalender” er på farten igjen og vil garantert sørge for at lattermusklene får trimmet seg skikkelig denne kvelden
  • Anne-Lise Heide og Morten Huuse setter stemningen med humørfylte og smektende toner
  • July Sax tar partystemningen til nye høyder med sitt herlige saksofonspill
  • “Vebala” aka Vegar Bakke Larsen er Norges eneste paint- jammer og maler bilder på scenen med musikk til. Se ham LIVE på Royal Garden

KLIKK HER FOR MER INFO!

Gutta i Travellin Strawberries kommer til moteshowet på Royal Garden 18. oktober.

Norges eneste “paint-jammer” kommer til Royal Garden den 18. oktober. Kommer du?

Milde Mathilde & Drillpikene har i 10 år trukket fulle hus til sine “Damenes Aften”. Under Jubileumsshowet den 18. oktober så rulles den røde løperen også ut til mannfolka.

-Så absolutt! Jubileumsshowet blir en festforestilling for både kvinner og menn. Her er det bare å ta med seg sin kjære og lage en helaften ut av det hele, smiler Grande som legger til at det også denne gangen vanker overraskelser.

-Det blir både gavedryss og “Goodie bags” med mye flott fra våre leverandører som virkelig har tatt på seg spanderbuksene. I tillegg blir det 20% på kleskjøp under showet på Royal Garden og i butikken lørdag 19/10 ved visning av billett.

KLIKK HER FOR MER INFO!

Fredag 18. oktober blir det fest på Royal Garden og du er invitert. (Foto: Øyvind Blomstereng)

Milde Mathilde & Drillpikene holder til i landlige og rolige omgivelser på Saksviktunet på Hundhammeren – 5 minutter utenfor Trondheim. Butikken holder til i den tidligere låven til historiske Saksvik gård og disponerer 400 m2 med butikkflate.

Her finner man et rikholdig utvalg merker i klær, sko, vesker, smykker, bijouteri, gaver og interiør. Når det nærmer seg jul vil butikken også utvide med en egen juleavdeling.

-Vi har også en egen café med alle rettigheter som vi er veldig stolt av. Her serveres deilige kaker og nydelig hjemmelaget mat, forteller Grande som avslutter med å ønsker alle velkommen til jubileumsfeiring på Royal Garden fredag 18. oktober.

KLIKK HER FOR MER INFO!

En oase på Hundhammeren. Milde Mathilde & Drillpikene ligger landlig til kun 5 minutter fra Ranheim.

Jubileumsshow på Royal Garden

Tid: Fredag 18. oktober kl. 20.00

Sted: Radisson Blue Royal Garden Hotel – Kjøpmannsgata 73