-1.2 C
Trondheim
torsdag, mars 4, 2021

Trond Åm konstituert som ny direktør i Helse Nord-Trøndelag

Forlater jobben som samhandlingsdirektør ved St. Olavs hospital i Trondheim.

Trond Åm (68) ble i dag konstituert som administrerende direktør i Helse Nord-Trøndelag går det frem av en pressemelding fra Helse Nord-Trøndelag.

– Vi er svært godt fornøyd med at vi har lyktes med å hente inn en svært dyktig, kompetent og erfaren helseleder til Helse Nord-Trøndelag. At Tor Åm i tillegg er medisiner, er på ingen måte en ulempe, sier styreleder Ingrid Finboe Svendsen Helse Nord-Trøndelag

Åm har i tillegg til medisinsk embetseksamen og spesialgodkjenning, juridisk spesialfageksamen i sosialrett, helserett og trygderett. Han har også eksamen i helseledelse og en mastergrad i helseledelse fra universitetet i Oslo.

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med en organisasjon som over år har utviklet et godt og viktig sykehustilbud i nordre del av Trøndelag. Dette er en oppgave jeg har stor respekt for, og vil sammen med organisasjonen arbeide for å finne gode løsninger til beste for pasientene, ansatte og helseforetaket, forteller Åm.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3,976FølgereLik

Siste saker:

Nå kan du bo i hageby på Tiller

-På utkikk etter enebolig eller leilighet i et bilfritt og barnevennlig strøk, omgitt av store grøntarealer? I Tiller Hageby er det fortsatt et tjuetalls boliger igjen for salg.
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;