0.4 C
Trondheim
fredag, november 27, 2020

– Velkommen innom for pepperkaker og en hyggelig boligprat

TILLER: Boligprosjektet "Hårstad Minde" har fått splitter nytt visningslokale. Møt meglerne hver mandag mellom klokka 17 og 18

-Pepperkaker? Ja, selvfølgelig har vi pepperkaker Det er jo snart jul.. 

Jurist og fagsjef Nils Borgar Husby låser oss inn i i Heimdal Eiendomsmeglings nye visningslokale i Hårstad Mindes veg på Tiller.

Kalenderen viser midten av november. Selv om snøen fortsatt lar vente på seg så bærer allikevel gradestokken bud om at vinteren er i anmarsj.

Inne i det nye visningslokalet er det imidlertid godt og varmt.

-Når det gjelder “Hårstad Minde” så har det vært stor pågang helt siden de første leilighetene ble lagt ut for salg før sommeren. For å kunne følge opp folk på en god måte nå i vinterhalvåret så var vi nødt til å få på plass et visningslokale, forteller Husby.

Nils Borgar Husby (t.v.) og Mads Berg Johansen ønsker velkommen til visning på Hårstad Minde hver mandag mellom 17 og 18

I det nye visningslokalet kan man studere de ulike leilighetstypene i boligprosjektet på egenhånd, eller sammen med megler.

-Strenge krav til egenkapital og inntekt gjør at mange i dag sliter med å komme seg inn på boligmarkedet. Mange setter derfor pris på muligheten til å kunne snakke med megler på tomannshånd over en kopp kaffe.

Det som skiller “Hårstad Minde” fra mange andre nyere boligprosjekt, er at man har valgt å satse på borettslagsmodellen.

-I borettslaget vil 70% av verdien allerede være ferdigfinansiert i form av et felles lån som betjenes av fellesutgiftene. På denne måten kan vi tilby leiligheter med innskudd helt nede i 657.000 kroner, forteller Husby

Har man penger tilgjengelig vil man dessuten kunne nedbetale sin andel av fellesgjelda raskere enn det borettslaget er forpliktet.

-Det vil etableres garantiordninger slik at den individuelle nedbetalingen er sikret. Skulle for eksempel naboen ikke lenger klare å betale sine fellesutgifter, så vil sikringsordningen sørge for at dette ikke går utover andre beboere i borettslaget, forklarer Husby.

For den som ønsker å vite mer om “Hårstad Minde” så vil det nye visningslokalet være åpent hver mandag mellom klokka 17 og 18.

 

font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;