1.1 C
Trondheim
mandag, januar 24, 2022
- Annonse -

Bygger ut den gamle bensinstasjon-tomta i Osloveien

Planlegger kontorbygg på 6 etasjer.

- Annonse -

Det er Cirkle K Norge AS som nå ønsker å bygge ut tomta til den nedlagte bensinstasjonen og glassmesterforretning i Osloveien 64 og 66.

Det foreslåtte kontorbygget er på 6 etasjer, hvor den øverste etasjen trekkes inn 4 meter. Fasaden trekkes 5 meter inn fra Osloveien.

Osloveien var tidligere en av hovedinnfartsårene til Trondheim sentrum og var derfor et gunstig sted å drive bensinstasjon. Stasjonen hadde et gjennomsnitt på 400 biler i døgnet da den var i full drift.

På 50-tallet var det BP som drev bensinstasjonen i Osloveien. På samme sted lå også Falken redningskorps (Foto: Schrøder / Sverresborg Trøndelag Folkemuseum)

Da Marienborgtunnelen sto ferdig i 2010 sank trafikken på den aktuelle strekningen av Osloveien drastisk. Veien brukes i dag som omkjøringsvei når tunnelene under Byåsen er stengt.

I sitt saksfremlegg til bygningsrådet skriver administrasjonen at planforslaget ikke vil være til hinder for et godt bomiljø i nærområdet. Dette da planforslagets maksimale bygningsvolum vil ha dimensjoner som ikke skiller seg vesentlig fra det som finnes i området.

Saken behandles i bygningsrådet 26. november

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ