0.4 C
Trondheim
søndag, april 11, 2021
- Annonse -spot_img

Foreslår å utrede tunnel på strekningen Ila-Trolla-Flakk

Rådmannen mener en eventuell utredning også bør inkludere muligheten for oppgradering og rassikring av eksisterende vei.

- Annonse -

Det er i forbindelse med årsbudsjettet for Miljøpakken at rådmannen foreslår at man følger Trøndelag Fylkeskommune, og ber om at det i 2020 settes av midler til et større forprosjekt for Fv. 707.

  • Tunnel på strekningen Ila-Trolla-Flakk
  • Oppgradering og rassikring av Fv. 707
  • Gang- og sykkelveg på strekningen Flakk-Klett

Prosjektet ligger ikke inne i Miljøpakkens langsiktige utbyggingsplan, men tanken er at planlegging kan inngå som grunnlag for senere revisjon av Miljøpakken dersom partene er enige om det.

I sitt saksfremlegg til bystyret støtter rådmannen tiltak som omhandler trafikksikkerhet, sykkel og gange på den aktuelle strekningen. Det påpekes imidlertid at en tunnel vil medføre store kostnader og gi forholdsvis lite bidrag til måloppnåelse i Miljøpakken.

Rådmannen anbefaler derfor at en utredning også bør inkludere muligheten for oppgradering og rassikring av den eksisterende veistrekningen.

Saken komme opp i bystyret torsdag 12. desember

-Ingen i Trolla tør å ta med barna på sykkeltur til byen

1 kommentar

  1. […] IlatunnelenDet skal lages tunnel fra Ila og utover forbi Trolla. Det kommer til å skje uansett. Stein derfra har de funnet at de kan benytte på veiene på Byneset. De har derfor funnet nyttig bruk i alle fall mye av den steinen. I forhold til Fosenbrua så snakket de om muligheten for å kunne bruke noe av den steinen til et framtidig fundament til Fosenbrua. Det er litt uklart for meg om det fortsatt er en mulighet som kan diskuteres grunnet de politiske føringene. Det kan muligens bli oppfattet som illojalt å sette i gang med det nå.  Det kan se ut som om Ila-tunnelen blir realisert først.Planlegger tunnel mellom Ila og Flakk – adressa.no Foreslår å utrede tunnel på strekningen Ila-Trolla-Flakk – Bydelsnytt.no […]

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

HER KAN DU LESE HEIMDALSBLADETspot_img
ANNONSE:
ANNONSE:

Siste saker:

%d bloggere liker dette:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;