-2.7 C
Trondheim
onsdag, desember 1, 2021

Politiet etterlyser navngitt mann etter Ila-skytingen

Etterlyser Kim Andre Håkonsen (28) fra Skien

- Annonse -

PRESSEMELDING

Kim André Håkonsen

Politiet etterlyser mann i forbindelse med skyteepisode i Ila i desember.

I forbindelse med hendelsen der en person ble skutt i Ila i Trondheim den 5. desember 2019, ønsker politiet å komme i kontakt med Kim Andre Håkonsen, født 15.08.1991.

Politiet ber om at personer som har informasjon om hvor Håkonsen befinner seg nå tar kontakt med politiet på telefonnummer 73489400. Dette gjelder også dersom man observerer Håkonsen, eller har observert ham etter 5. desember 2019.

Selv om vi ikke har grunn til å tro at han utgjør noen fare for publikum generelt, er det ikke ønskelig at man forsøker å ta kontakt med Håkonsen direkte. Tips om hvor Håkonsen befinner seg kan også inngis anonymt.

Kim Andre Håkonsen har i Norge tilknytning til Skien. Håkonsen benytter navnet Fredrik Olsson i Sverige, og har der tilknytning til Charlottenberg og Åmotsfors. Håkonsen er etterlyst som mistenkt i saken og skal pågripes.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -
4,110FølgereLik
- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: