- Annonse -

Søndag inviteres hele familien med ut på tur

Trondhjems Turistforening markerer "Kom deg ut"-dagen med aktiviteter og moro på Rønningen, Jervskogen og Nissekollen.

- Annonse -

Førstkommende søndag arrangeres «Kom deg ut»-dagen på 170 steder over hele landet. I Trondheim blir det aktiviteter og moro både ved Rønningen, Jervskogen og Nissekollen.

–»Kom deg ut-dagen» er et lavterskel friluftstilbud for hele familien. Vi ønsker å gi alle en god opplevelse, men inviterer spesielt de som ikke kommer seg ut så ofte som de skulle ønske, forteller daglig leder i Trondhjems Turistforening Frode Støre Bergrem

Under «Kom deg ut»-dagen vil turistforeningen stille med en rekke frivillige ressurspersoner som vil hjelpe til med aktiviteter, turquiz, råd og tips.

Det blir rikelig anledning til å ake under «Kom deg ut dagen» søndag 2. februar. (Foto: Anne van der Wijst)

-Om man er vant til å være ute i naturen eller ikke, spiller ingen rolle. Vi lager til enkle og morsomme aktiviteter for alle. Det koster heller ingenting å delta, forteller Bergrem som håper «Kom deg ut-dagen» kan inspirere til en aktiv vintersesong både i nærmiljøet og til fjells.

–Det er ikke alle som vet at turistforeningen i tillegg til å arrangere turer på fjellet, også har massevis av nærturer, kurs og arrangement i nærmiljøet. Under «Kom deg ut»-dagen vil det bli orientert om kommende turer og aktiviteter i det aktuelle nærområdet.

Her finner du mer informasjon om de ulike arrangementene:

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: