0.4 C
Trondheim
søndag, april 11, 2021
- Annonse -spot_img

Søndag inviteres hele familien med ut på tur

Trondhjems Turistforening markerer "Kom deg ut"-dagen med aktiviteter og moro på Rønningen, Jervskogen og Nissekollen.

- Annonse -

Førstkommende søndag arrangeres “Kom deg ut”-dagen på 170 steder over hele landet. I Trondheim blir det aktiviteter og moro både ved Rønningen, Jervskogen og Nissekollen.

–”Kom deg ut-dagen” er et lavterskel friluftstilbud for hele familien. Vi ønsker å gi alle en god opplevelse, men inviterer spesielt de som ikke kommer seg ut så ofte som de skulle ønske, forteller daglig leder i Trondhjems Turistforening Frode Støre Bergrem

Under “Kom deg ut”-dagen vil turistforeningen stille med en rekke frivillige ressurspersoner som vil hjelpe til med aktiviteter, turquiz, råd og tips.

Det blir rikelig anledning til å ake under “Kom deg ut dagen” søndag 2. februar. (Foto: Anne van der Wijst)

-Om man er vant til å være ute i naturen eller ikke, spiller ingen rolle. Vi lager til enkle og morsomme aktiviteter for alle. Det koster heller ingenting å delta, forteller Bergrem som håper “Kom deg ut-dagen” kan inspirere til en aktiv vintersesong både i nærmiljøet og til fjells.

–Det er ikke alle som vet at turistforeningen i tillegg til å arrangere turer på fjellet, også har massevis av nærturer, kurs og arrangement i nærmiljøet. Under “Kom deg ut”-dagen vil det bli orientert om kommende turer og aktiviteter i det aktuelle nærområdet.

Her finner du mer informasjon om de ulike arrangementene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

HER KAN DU LESE HEIMDALSBLADETspot_img
ANNONSE:
ANNONSE:

Siste saker:

font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;