19.9 C
Trondheim
torsdag, juni 4, 2020

Heimdal Atrium – en urban oase midt i Heimdal sentrum

Visning i SpareBank 1 SMN sine lokaler på Heimdal, tirsdag 10. mars kl. 17-18.

Ønsker du å bo sentralt men tilbaketrukket? Da kan Heimdal Atrium være boligprosjektet for deg. Til sommeren er de første leilighetene innflyttingsklare.

-I Heimdal Atrium kombineres landlig ro med urbant bymiljø. Her har man det meste man forventer å finne i en by samtidig som det er kort vei til ulike turområder, forteller avdelingsleder i Eiendomsmegler 1 Nybygg, Jørgen Rostad.

Heimdal Atrium består av 88 leiligheter fordelt på fire bygg, hvor frodige fellesareal og takterasser innbyr til lek og sosialt samvær.

Leilighetene spenner fra koselige 2-roms på 35m2 til luftige 4-roms på 135 m2. Alle leilighetene har parkeringskjeller og heis i tillegg til felles takterrasser.

Heimdal Atrium kombinerer landlig ro med urbant byliv. På godværsdager er takterrassene et ideelt sted å slappe av.

-Takterrassene er midt i blinken for fellesaktiviteter med familien og naboene. De er også et sted å trekke seg tilbake til om man ønsker litt alenetid i ro og mak. Her kan man altså sitte – midt i Heimdal sentrum – og drømme seg vekk, forteller Rostad.

Og drømme seg vekk er det allerede mange som har gjort.

-Salget har gått unna. I ett av byggene er det nå kun én leilighet igjen. Det å kunne bo sentralt men skjermet er noe stadig flere boligkjøpere er opptatt av, forklarer Rostad som forteller at det på Heimdal er kort vei til det meste av man forventer å finne i en by.

-I gangavstand fra Heimdal Atrium så finnes flere restauranter, matvarebutikker, apotek, bank, fiskebutikk, vinmonopol, frisør, optiker, treningssenter, tannlege og bibliotek. Og skulle man ikke finne det man leter etter så er det bare å slenge seg på bussen – eller toget.

Velkommen til visning i SpareBank 1 SMN sine lokaler på Heimdal, tirsdag 10. mars kl. 17-18.

JØRGEN ROSTAD
Avdelingsleder Nybygg Eiendomsmegler 1
Telefon: 928 06 483
Mail: jorgen.rostad@em1.no

Til nå er 66 av de 88 leilighetene i Heimdal Atrium solgt. Utbygger Trym Bolig mener det
meste vil være solgt innen ferdigstillelse sommeren 2020.