-11 C
Trondheim
søndag, november 28, 2021
-Annonse-spot_img

Ungdommer skjøt opp fyrverkeri

Politiet har gjort undersøkelser i saken.

Politiet fikk kl. 21.38 tirsdag kveld melding om en ungdomsgjeng som hadde samlet seg ved Sjetne skole og Sjetnehallen hvor det ble sendt opp fyrverkeri. Ifølge beboere i området skal det ha dreid seg om rundt 10-12 ungdommer.

En av beboerne som Bydelsnytt har vært i kontakt med skriver på Facebook om et «voldsomt smell» og «flammer på 2-3 meter» bak Sjetnehallen. Fyrverkeriet skal ifølge andre beboere ha blitt hørt over store deler av Sjetnemarka.

Brannvesenet rykket ut med to biler og fikk kontroll på situasjonen.

Ved operasjonssentralen hos politiet får Bydelsnytt opplyst at man har gjort undersøkelser, men at saken foreløbig ikke vil bli fulgt opp noe videre.

PÅ FORSIDEN NÅ

ANNONSE: