14 C
Trondheim
søndag, september 26, 2021
-Annonse-spot_img

Her kan du lese seneste utgave av Heimdalsbladet

Neste nummer kommer 29. september

Ha du ikke fått avisen?

Har du tidligere fått Heimdalsbladet men får den ikke nå, så send oss en melding. Det kan være et nytt bud på din rute som ikke har funnet frem. Alle henvendelser vedrørende levering rettes til mail heimdalsbladet@gmail.com

Ønsker du ikke avisen?

Om du ikke ønsker å få levert Heimdalsbladet i din postkasse så må du på et synlig sted for budet merke postkassen din med “Nei takk til gratisavis”. Du kan enten bestille et merke fra f.eks Naturvernforbundet, eller du kan lage et eget merke. Pass da på at dette ikke forsvinner som følge av vær og vind.

Om du kun har “Nei takk til reklame” så vil du fortsatt få avisen. Dette da man trenger ett merke for reklame og ett merke for gratisavis. Se bildet under.

Klikk på avisen for å lese (åpnes i nytt vindu)

 

 

PÅ FORSIDEN NÅ

ANNONSE: