7.3 C
Trondheim
tirsdag, september 22, 2020

Her kan du lese seneste utgave av Heimdalsbladet

Neste nummer kommer 14. oktober

Klikk på avisen for å lese (åpnes i nytt vindu)

 

2 KOMMENTARER

  1. Hei kjempeflott at dere utgir lokalaviser gratis, og kjempeflott at dere har folk som gir ut den også, men jeg synes at dere, samtidig også avisbudet bør overholde ønsket fra de som IKKE ønsker gratisavis og Uadressert post så vær så vennlig gi beskjed til budet at dette bør overholdes, Mvh Tor Rekdal

    • Hei Tor.

      Vi beklager at budet ikke har overholdt overholdt merkingen på postkassen. Les mer om hva som defineres som uadressert reklame og gratisaviser hos Forbrukertilsynet. https://www.forbrukertilsynet.no/uadressert-reklame-gratis-aviser Om man ikke ønsker gratisavis må postkassen merkes med eget klistremerke. Alternativt går det fint an å lage en egen lapp. Pass da på å dekke til med blank tape slik at merket ikke forsvinner som følge av vær og vind. NB! Om du sender oss din adresse på tips@bydelsnytt.no så skal vi sørge for å gi beskjed til riktig bud. Mvh Heimdalsbladet

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

PÅ FORSIDEN NÅ

Martin (55) fra Heimdal søker arbeidsglade unge pensjonister

Martin Hoem (55) søkte hundrevis av jobber uten napp. Nå skal heimdalingen hjelpe andre seniorer med restarbeidsevne inn igjen på arbeidsmarkedet.

Skolegründere med bok om 70- og 80-tallets Kristiansund

Brødreparet Jostein (51) og Jan Martin Iversen (52) forteller i boka "Vår Historie" om hvordan det var å vokse opp i en søskenflokk på syv hvorav fire av søsknene var adopterte.

LES OGSÅ

Politiet har henlagt sak om mulig brudd på karantene

Sjørdalsmannen skal ha skrevet på sin Facebook-side at han hadde vært i Sverige og deretter dratt til kjøpesenteret City Syd i Trondheim, før utløpet av karanteneperioden.

PLAN- OG BYGGESAKER

%d bloggere liker dette:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;