0.2 C
Trondheim
mandag, mars 8, 2021

Her kan du lese seneste utgave av Heimdalsbladet

Neste nummer kommer 24. mars

Ha du ikke fått avisen?

Har du tidligere fått Heimdalsbladet men får den ikke nå, så send oss en melding. Det kan være et nytt bud på din rute som ikke har funnet frem. tips@bydelsnytt.no

Ønsker du ikke avisen?

Om du ikke ønsker å få levert Heimdalsbladet i din postkasse så må du på et synlig sted for budet merke postkassen din med “Nei takk til gratisavis”. Du kan enten bestille et merke fra f.eks Naturvernforbundet, eller du kan lage et eget merke. Pass da på at dette ikke forsvinner som følge av vær og vind.

Om du kun har “Nei takk til reklame” så vil du fortsatt få avisen. Dette da man trenger ett merke for reklame og ett merke for gratisavis. Se bildet under.

Klikk på avisen for å lese (åpnes i nytt vindu)

 

 

 

 

 

 

2 KOMMENTARER

  1. Hei kjempeflott at dere utgir lokalaviser gratis, og kjempeflott at dere har folk som gir ut den også, men jeg synes at dere, samtidig også avisbudet bør overholde ønsket fra de som IKKE ønsker gratisavis og Uadressert post så vær så vennlig gi beskjed til budet at dette bør overholdes, Mvh Tor Rekdal

    • Hei Tor.

      Vi beklager at budet ikke har overholdt overholdt merkingen på postkassen. Les mer om hva som defineres som uadressert reklame og gratisaviser hos Forbrukertilsynet. https://www.forbrukertilsynet.no/uadressert-reklame-gratis-aviser Om man ikke ønsker gratisavis må postkassen merkes med eget klistremerke. Alternativt går det fint an å lage en egen lapp. Pass da på å dekke til med blank tape slik at merket ikke forsvinner som følge av vær og vind. NB! Om du sender oss din adresse på tips@bydelsnytt.no så skal vi sørge for å gi beskjed til riktig bud. Mvh Heimdalsbladet

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

PLAN- OG BYGGESAKER

%d bloggere liker dette:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;