13.7 C
Trondheim
fredag, juni 18, 2021
-Annonse-

Her kan du lese seneste utgave av Heimdalsbladet

Neste nummer kommer 16. juni

Ha du ikke fått avisen?

Har du tidligere fått Heimdalsbladet men får den ikke nå, så send oss en melding. Det kan være et nytt bud på din rute som ikke har funnet frem. tips@bydelsnytt.no

Ønsker du ikke avisen?

Om du ikke ønsker å få levert Heimdalsbladet i din postkasse så må du på et synlig sted for budet merke postkassen din med “Nei takk til gratisavis”. Du kan enten bestille et merke fra f.eks Naturvernforbundet, eller du kan lage et eget merke. Pass da på at dette ikke forsvinner som følge av vær og vind.

Om du kun har “Nei takk til reklame” så vil du fortsatt få avisen. Dette da man trenger ett merke for reklame og ett merke for gratisavis. Se bildet under.

Klikk på avisen for å lese (åpnes i nytt vindu)

 

 

6 KOMMENTARER

 1. Hei kjempeflott at dere utgir lokalaviser gratis, og kjempeflott at dere har folk som gir ut den også, men jeg synes at dere, samtidig også avisbudet bør overholde ønsket fra de som IKKE ønsker gratisavis og Uadressert post så vær så vennlig gi beskjed til budet at dette bør overholdes, Mvh Tor Rekdal

  • Hei Tor.

   Vi beklager at budet ikke har overholdt overholdt merkingen på postkassen. Les mer om hva som defineres som uadressert reklame og gratisaviser hos Forbrukertilsynet. https://www.forbrukertilsynet.no/uadressert-reklame-gratis-aviser Om man ikke ønsker gratisavis må postkassen merkes med eget klistremerke. Alternativt går det fint an å lage en egen lapp. Pass da på å dekke til med blank tape slik at merket ikke forsvinner som følge av vær og vind. NB! Om du sender oss din adresse på tips@bydelsnytt.no så skal vi sørge for å gi beskjed til riktig bud. Mvh Heimdalsbladet

   • Hei i løpet av starten på dette året har vi som bor her på kattem,fått nye postkasse og på vær postkasse er det no satt opp en brikke som er gravert (nei takk til reklame) De er plassert på alle postkasser til de som IKKE ønsker Reklame. Samtidig kan jeg fortelle at jeg har vært nødt å lage en EGEN ramme på størrelse med et A4 ark der jeg fast påpeker at jeg IKKE ønske GRATISAVIS/GRATISBLADER som IKKE er ADRESSERT med RØD SPRIT TUSJ. Den har jeg hengt på Døra som går inn til min Leilighet. og det er forde budet IKKE legger Heimdalsbladet i postkassene men på dørmatta til vær av oss. Så hvorfor får jeg da Heimdalsbladet fortsatt? Jeg kan gjerne få en lappe for å sette på døra men det kommer vel ikke avisbudet til å se ettersom han ikke greier å se A4 arket mitt.

    Med Krampehils Tor Rekdal 🙁

    • Hei igjen Tor. Beklager sen tilbakemelding. Begge budene som går på Kattem skal nå ha blitt orientert om dette. Vi vet at det har blitt lagt avis på dørmatta i noen av områdene av rekkehusbebyggelsen. Spesielt på samme side som Prix’n. Det var distribusjon denne uken og vi håper budene rakk å få med seg dette. Det hadde allikevel vært fint om du sendte adressen din på mail tips@bydelsnytt

 2. Hei.
  Jeg har godt merket postkasse med NEI TAKK til gratisaviser i tillegg til NEI TAKK til reklame(klistremerker). Allikevel legges Heimdalsbladet konsekvent i min postkasse! Flott dere gir ut en gratisavis for de som har lyst å lese den, men vær så snill å få budene til å respektere de postkassene som er merket med NEI TAKK til gratisaviser! Jeg har flere ganger(faktisk etter hver gang jeg har mottatt avisen) sendt dere e-post om saken, men med unntak av den første henvendelsen, der jeg fikk opplyst at budet dessverre har gjort en feil, og at Dere skulle informere budet om å ikke levere flere – noe som tydeligvis IKKE er blitt formidlet budene som leverer avisen, har jeg ikke mottatt noen svar på mine henvendelser! Må jeg fysisk sperre brevluka i postkassa for å slippe å få avisen stappet i postkassa når det klart og tydelig står NEI TAKK?

  Frustrert hilsen Eva Bøstein.

  • Hei Eva Kristin. Det var distribusjon av ny avis denne uken. Budet har gitt oss tilbakemelding på at det ikke ble lagt avis i din postkasse denne gangen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

PLAN- OG BYGGESAKER

ANNONSE:
ANNONSE:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;