16.7 C
Trondheim
lørdag, august 15, 2020
- Annonse -

Bygger ny boligblokk ved Persaunet leir

Vil erstatte dagens bebyggelse i Marie Michelets veg 9 med tre sammenhengende blokker i fire etasjer.

- Annonse -

Det er Karl-Ove Bjørnstad Eiendom AS som gjennom selskapet Mm9 Utbygging AS, nå planlegger ny boligbebyggelse ved Persaunet leir.

Fortettingsprosjektet består av tre sammenhengende boligblokker med i alt 35 boenheter fordelt på fire etasjer. De ny blokkene vil erstatte dagens leilighetsbygg som består av 8 boenheter.

Den nye blokkbebyggelsen skal tilpasses Persaunet leir med material og farger, samtidig som fasadene deles opp i tre lesbare deler.

Planforslaget ble lagt ut til høring og offentlig ettersyn i februar.

Marie Michelets veg 9, Trondheim (Foto: Google Maps)

I forbindelse med sluttbehandlingen av planen har Kommunedirektøren endret bestemmelsene til ikke å tillate svalganger ut mot den offentlige gang- og sykkelvegen slik det opprinnelig var tenkt.

Utbygger er ikke enig i endringen som man mener kom alt for sent inn i planarbeidet. Det påpekes at et prosjekt uten svalganger vil gi 10 færre boliger og at det dermed ikke vil la seg gjennomføre økonomisk.

Kommunedirektøren åpner imidlertid i sin innstilling for at bystyret kan velge å ta bestemmelsene om svalganger inn igjen i prosjektet.

Bygningsrådet skal etter planen sluttbehandle saken tirsdag 4. august

Slik ser utbygger for seg den nye boligblokka i Marie Michelets veg 9 (Tegning: Rett Hjem Arkitekter AS)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

PÅ FORSIDEN NÅ

1108 personer venter på å bli testet

Selv om de i går ble testet flere enn foregående dager klarer ikke Trondheim kommune å ta unna køen av folk som venter på å bli testet for koronaviruset.

LES OGSÅ

Her forklarer Henrik (9) hvordan han mener “nye” Leangen bør se ut

Det manglet ikke på idéer og innspill da Leangen Bolig AS inviterte til kreativ workshop rundt selskapets planer for travbaneområdet. -Viktig å lytte til folk som kjenner nabolaget, forklarer eiendomsinvestor Ivar Koteng. 
HER KAN DU LESE HEIMDALSBLADET
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;