9.7 C
Trondheim
mandag, oktober 26, 2020
- Annonse -

Bygger ny boligblokk ved Persaunet leir

Vil erstatte dagens bebyggelse i Marie Michelets veg 9 med tre sammenhengende blokker i fire etasjer.

Det er Karl-Ove Bjørnstad Eiendom AS som gjennom selskapet Mm9 Utbygging AS, nå planlegger ny boligbebyggelse ved Persaunet leir.

Fortettingsprosjektet består av tre sammenhengende boligblokker med i alt 35 boenheter fordelt på fire etasjer. De ny blokkene vil erstatte dagens leilighetsbygg som består av 8 boenheter.

Den nye blokkbebyggelsen skal tilpasses Persaunet leir med material og farger, samtidig som fasadene deles opp i tre lesbare deler.

Planforslaget ble lagt ut til høring og offentlig ettersyn i februar.

Marie Michelets veg 9, Trondheim (Foto: Google Maps)

I forbindelse med sluttbehandlingen av planen har Kommunedirektøren endret bestemmelsene til ikke å tillate svalganger ut mot den offentlige gang- og sykkelvegen slik det opprinnelig var tenkt.

Utbygger er ikke enig i endringen som man mener kom alt for sent inn i planarbeidet. Det påpekes at et prosjekt uten svalganger vil gi 10 færre boliger og at det dermed ikke vil la seg gjennomføre økonomisk.

Kommunedirektøren åpner imidlertid i sin innstilling for at bystyret kan velge å ta bestemmelsene om svalganger inn igjen i prosjektet.

Bygningsrådet skal etter planen sluttbehandle saken tirsdag 25. august

Slik ser utbygger for seg den nye boligblokka i Marie Michelets veg 9 (Tegning: Rett Hjem Arkitekter AS)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

PÅ FORSIDEN NÅ

Etterforsker voldtekt av 6 år gammel jente på vei hjem fra skolen

Politiet ber alle som var utendørs i området fra Breidablikk skole - Mentz Skjetnes vei og Distriktslege Øverlids vei i tidsrommet mellom kl. 14.00 og kl.15.00 fredag 23. oktober om å melde seg for politiet på tipstelefon 73 48 94 00

LES OGSÅ

font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;