7.3 C
Trondheim
tirsdag, september 22, 2020
- Annonse -

-Dette lover godt til neste års UM i friidrett

Da Måndalen IL måtte kaste inn håndkleet som arrangør av Lerøy-lekene steppet Trondheim inn på superkort varsel for å redde stevnet. -Lover godt til neste års UM, sier Ola Sakshaug i friidrettsforbundet.

- Annonse -

-Vi fikk en henvendelse fra forbundet så sent som forrige torsdag om vi hadde muligheten til å ta over som arrangør. Smittevernhensyn gjorde at Måndalen ikke klarte å oppdrive nok overnattingsplasser til deltakerne, forklarer Marianne Aune i Ranheim friidrett.

Sammen med Nidelv IL og Trondheim friidrett gikk ildsjeler i Ranheim friidrett umiddelbart i gang med jobben å få tak i folk til de viktigste rollene.

-Alternativet hadde vært at nærmere 150 unge og lovende utøvere fra kretsene i Midt- og Nord-Norge ikke hadde fått muligheten til å delta i årets Lerøy-leker. Det følte vi ikke var noe alternativ, forteller Aune.

På rekordtid klarte de tre klubbene sammen med Sør-Trøndelag friidrettskrets å få på plass det som trengtes for å gjennomføre stevnet.

TOMMEL OPP: Daglig leder i Sør-Trøndelag friidrettskrets Ola Sakshaug (bildet) er storfornøyd den jobben friidrettsklubbene i Trondheim gjorde i forbindelse med Lerøy-lekene. Selv fylte han rollen som speaker.

-Det var en god del organisatorisk arbeid med alt fra bemanning og overnatting til mat rigging. At vi bare hadde én uke på oss må vel nesten være ny norgesrekord i det å ha dårlig tid. Ihvertfall når det gjelder et stevne av denne størrelsen, ler Aune.

Daglig leder i Sør-Trøndelag friidrettskrets Ola Sakshaug er full av lovord til trondheimsklubbene.

-Det har vært en fantastisk innsats og stå-på vilje fra folk i alle ledd og fra ulike deler av kretsen, noe som lover godt til neste års UM i Trondheim. Til og med værgudene spilte på lag, forteller en fornøyd Sakshaug som i helgen selv fylte rollen som speaker.

De tre trondheimsklubbene stilte lørdag og søndag med nærmere 100 frivillige for å få ting til å gå knirkefritt.

PS! Lerøy-lekene er en videreføring av de gamle Donald Duck-lekene, som har røtter tilbake til 1968. Utøverne tas ut til kretslag og konkurrerer på vegne av kretsen i tre ulike regioner (Østlandet, Vestlandet og Midt-og Nord-Norge).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

PÅ FORSIDEN NÅ

Martin (55) fra Heimdal søker arbeidsglade unge pensjonister

Martin Hoem (55) søkte hundrevis av jobber uten napp. Nå skal heimdalingen hjelpe andre seniorer med restarbeidsevne inn igjen på arbeidsmarkedet.

LES OGSÅ

HER KAN DU LESE HEIMDALSBLADET
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;