-Dette lover godt til neste års UM i friidrett

Da Måndalen IL måtte kaste inn håndkleet som arrangør av Lerøy-lekene steppet Trondheim inn på superkort varsel for å redde stevnet. -Lover godt til neste års UM, sier Ola Sakshaug i friidrettsforbundet.

- Annonse -

-Vi fikk en henvendelse fra forbundet så sent som forrige torsdag om vi hadde muligheten til å ta over som arrangør. Smittevernhensyn gjorde at Måndalen ikke klarte å oppdrive nok overnattingsplasser til deltakerne, forklarer Marianne Aune i Ranheim friidrett.

Sammen med Nidelv IL og Trondheim friidrett gikk ildsjeler i Ranheim friidrett umiddelbart i gang med jobben å få tak i folk til de viktigste rollene.

-Alternativet hadde vært at nærmere 150 unge og lovende utøvere fra kretsene i Midt- og Nord-Norge ikke hadde fått muligheten til å delta i årets Lerøy-leker. Det følte vi ikke var noe alternativ, forteller Aune.

På rekordtid klarte de tre klubbene sammen med Sør-Trøndelag friidrettskrets å få på plass det som trengtes for å gjennomføre stevnet.

-Det var en god del organisatorisk arbeid med alt fra bemanning og overnatting til mat rigging. At vi bare hadde én uke på oss må vel nesten være ny norgesrekord i det å ha dårlig tid. Ihvertfall når det gjelder et stevne av denne størrelsen, ler Aune.

Daglig leder i Sør-Trøndelag friidrettskrets Ola Sakshaug er full av lovord til trondheimsklubbene.

-Det har vært en fantastisk innsats og stå-på vilje fra folk i alle ledd og fra ulike deler av kretsen, noe som lover godt til neste års UM i Trondheim. Til og med værgudene spilte på lag, forteller en fornøyd Sakshaug som i helgen selv fylte rollen som speaker.

De tre trondheimsklubbene stilte lørdag og søndag med nærmere 100 frivillige for å få ting til å gå knirkefritt.

PS! Lerøy-lekene er en videreføring av de gamle Donald Duck-lekene, som har røtter tilbake til 1968. Utøverne tas ut til kretslag og konkurrerer på vegne av kretsen i tre ulike regioner (Østlandet, Vestlandet og Midt-og Nord-Norge).

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ