-2 C
Trondheim
mandag, november 30, 2020

Nå starter salget av 2. byggetrinn av Klæbu Panorama

Består av 20 moderne leiligheter fra 61 til 83 kvm med panoramautsikt.

Boligprosjektet Klæbu Panorama ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser i Klæbu. Her er det gode solforhold, og et vell av turmuligheter, sommer som vinter, i umiddelbar nærhet.

Fra Klæbu Panorama er det også kort vei til Klæbu sentrum med sine matbutikker, frisør, apotek og legekontor. Her kan du også spise en bedre middag ute på restaurant.

Ønsker du et større handletilbud er det under 20 minutter med bil til Tiller med sine mange kjøpesenter. Reiser du kollektivt er det et stort antall direkteavganger med buss til Sandmoen og Tillerterminalen hele dagen.

Alle leilighetene vender ut mot romslige og solrike balkonger i vest.

Klæbu har et aktivt foreningsliv og idrettslag med egne idrettsanlegg sentralt plassert i forbindelse med barnehager og skoler. I Klæbu er det god skolekapasitet både på barne- og ungdomstrinnet.

Romslige og luftige leiligheter

Dnb Eiendom og TOBB starter nå salget av byggetrinn 2. Byggetrinnet består av 20 leiligheter fra 61 til 83 m2.

Det er lagt vekt på praktiske og gode planløsninger med livsløpsstandard og enkel tilgang til lukket parkeringskjeller og felles hageområde.

Alle leilighetene vender ut mot romslige og solrike balkonger i vest hvor det vil være muligheter for innglassing. Store vindusfelt slipper dagslyset inn og gjør leilighetene åpne og luftige.

Det er heis til samtlige etasjer og leilighetene er lettstelte med gode planløsninger. Det er også integrerte hvitevarer på kjøkkenet og flislagt bad.

NB! TOBB-medlemmer vil ha forkjøpsrett frem til onsdag 18. november.

Kontakt:

Sebastian Leistad
Områdeleder / Eiendomsmegler Trondheim Nybygg

41 26 00 08
sebastian.leistad@dnbeiendom.no

font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;