Har hengt opp tusenvis av julelys på kontoret

Juletreet på Siemens-bygget er kanskje borte, men "julehuset" på Kvenildtrøa lever i beste velgående.

- Annonse -

-Nå er det vel kanskje litt tidlig å skulle snakke om en tradisjon i og med at vi begynte først i fjor, men tanken er helt klart at dette skal bli et fast innslag i adventstida på sørsida av byen, forteller daglig leder i elektrofirmaet O. Løkken AS, Håvard Hjelde (50)

De siste dagene har Hjelde innimellom hektisk møtevirksomhet, tatt seg tid til å henge opp ikke mindre 7100 ledlys fra gulv til tak på to sider av kontorbygget i Kvenildtrøa2.

-Hvorfor bruke tid og penger på dette? Er dette noe du føler dere får noe igjen for?

-Om ikke vi som jobber med belysning ellers i året skal kunne pynte litt ekstra til jul, hvem skal da gjøre det? Å lage et skikkelig «julehus» er noe vi har pratet om på kontoret i mange år. Da vi i fjor flyttet inn i nye lokaler følte vi tiden var inne.

Hjelde forteller at han fikk mange positive tilbakemeldinger på fjorårets «julehus».

Det er det tradisjonsrike trondheimsfirmaet O. Løkken AS som står bak «julehuset» på Kvenildtrøa ved Sandmoen. Neste uke tennes lysene på nytt.

-Det var artig å sitte å se på alle som stoppet opp for å kikke. Kunder som var innom oss på dagtid fortalte at de dro tilbake med barn og barnebarn senere på kvelden for å vise dem julelysene. En hyggeligere tilbakemelding kan man ikke få, smiler Hjelde.

Også leverandøren av julebelysningen lot seg imponere av «julehuset» og planlegger nå å bruke kontorbygget i Kvenildtrøa i egen markedsføring.

-Hvilket forhold har du selv til jula?

-Vi har mange tradisjoner som jeg setter stor pris på. Vi lager blant annet ingefærøl og sylte etter mormor sin oppskrift. Når det gjelder mat så varier det litt hva vi spiser på selve julaften. På lille julaften er det midlertid fast tradisjon med roastbiff av elg med akevitt-saus, poteter, sosisser og riflet salt & pepper potetgull.

NB! Lysene på «julehuset» tennes fredag 27. november

Det tar tid å henge opp 7200 ledlys. -I fjor brukte vi en uke, i år var jobben gjort på én dag, forteller daglig leder i O. Løkken AS, Håvard Hjelde (bildet)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ