9.7 C
Trondheim
fredag, april 16, 2021
- Annonse -

59 kommuneoverleger kritiserer regjeringens informasjonsstrategi

Mener regjeringen endrer koronareglene etter mønster fra "Joker Nord" .

- Annonse -

I alt 59 kommuneoverleger fra hele landet, deriblant Trondheim, kritiserer i en felles kronikk på NRK.no regjeringens informasjonsstrategi rundt koronapandemien.

Den sviktende kommunikasjonen fra regjeringen gjør i følge kommuneoverlegene de enkelte kommunenes arbeid med lokalt smittevern og beredskap vanskeligere.

Kommuneoverlegene sammenligner regjeringens informasjonsstrategi med tulleinnslaget “Joker Nord” fra TV-programmet “Team Antonsen”.

Kommuneoverlege i Trondheim Tove Røsstad er en av i alt 59 kommuneoverleger i landet som kritiserer regjeringens informasjonsstrategi. (Arkivbilde)

-Reglene varierte fra gang til gang, og når man kunne ane konturene av reglene, endret de seg. Selv tallene var ikke alltid hva de utga seg for å være. De kunne være luretall, kosetall og trolletall. Om ikke utfordringene med tallene var nok, dukket gjerne «Nordlandsjokeren» opp og ødela alt.

Kommuneoverlegene forteller at hver gang regjeringen har holdt en pressekonferanse så renner det inn med spørsmål fra innbyggere, organisasjoner og virksomheter

-Dette knekker snart våre rygger! Det kan også nevnes at det sjelden eller aldri samtidig sendes ut skriftlig, presis informasjon med faglig begrunnelse for det som kommuniseres i pressekonferansen. Vi er således de første timene avhengig av å «tolke» det som blir sagt fra de ansvarlige.

LES OGSÅ:

To dødsfall ved sykehjem etter koronavaksinering undersøkes

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Annonse -

LES OGSÅ

LES SISTE HEIMDALSBLADETspot_img
- Annonse -
ANNONSE:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;