1.1 C
Trondheim
lørdag, januar 22, 2022

Utsikt til fjord og fjell – finn roen på landlige Uståsen

"Harmoni Uståsen" blir et nytt borettslag på Kattem bestående av 29 leiligheter og 6 rekkehus. Meld din interesse i dag.

“Harmoni Uståsen” vil bestå av 29 leiligheter og seks rekkehus. Det er lagt vekt på et godt bomiljø med gode felles uteplasser.

Beliggende på en høyde i landlige omgivelser på Uståsen, er det få boligprosjekt i Trondheim sør som kan skilte med samme beliggenhet som «Harmoni Uståsen».

Fra den solrike og åpne tomta innerst i blindveien Skjetleinskogen har man utsikt både mot Vassfjellet, Gaulosen naturreservat og Trondheimsfjorden.

Fra de romslige balkongene kan man i sør-vest skue utover Leinstrandkorridoren med sitt rike fugle- og dyreliv. Her finner man også et fantastisk turområde som bukter seg gjennom det åpne kulturlandskapet ned mot Skjetlein.

I øst er det etablert en egen hensynssone for bevaring av den karakteristiske Kattem-bebyggelsen fra 70-tallet med sine mange tun og grønne korridorer.

-På «Harmoni Uståsen» risikerer man ikke å bli «bygd inn». Den lave bebyggelsen i øst og det vernede friområdet i vest sikrer gode solforhold året rundt. Med kun 29 leiligheter og seks rekkehus blir dette et lite og oversiktlig boligprosjekt, forteller eiendomsmegler Benjamin Strøm Solli i Eiendomsmegler Krogsveen AS

 

Eiendomsmegler Benjamin Strøm Solli i Eiendomsmegler Krogsveen AS, bor selv i området. -«Harmoni Uståsen» er ypperlig for de som ønsker å bo landlig, men allikevel ha byen i nærheten. (Vassfjellet kan skimtes i bakgrunnen)

 

De 29 leilighetene vil være fra 43 kvm (2-roms) til 106 kvm (4-roms), og ha parkering i egen parkeringskjeller. Byggene får varierte fasader og det legges vekt på et godt bomiljø med gode felles uteplasser.

-De fleste leilighetene vil ha svært lite innsyn med kun friområde foran seg. De romslige balkongene gjør at man kan nyte den herlige utsikten og sola i fred, forklarer Strøm Solli.

I tillegg til leilighetene består «Harmoni Uståsen» også av 6 vestvendte rekkehus over to plan. Rekkehusene vil ha egen carport, sportsbod og flere uteplasser.

Strøm Solli, som selv bor i området, forteller at «Harmoni Uståsen» vil være midt i blinken for de som ønsker nærhet til naturen og marka, men samtidig ha kort vei til skole, barnehage, butikker og offentlige tjenestetilbud.

-Det er kun 5 minutter til Heimdal sentrum, samtidig som metrobussen går like forbi. På «Harmoni Uståsen» kan man finne roen uten at man trenger å flytte langt ut på landet, forteller Strøm Solli.

 

På “Harmoni Uståsen” vil man ha fantastisk utsikt mot Gaulosen og Trondheimsfjorden som kan skimtes i bakgrunn i bildet. Sola går ned over Ringvålmarka.

 

Det er Eiendomsmegler Krogsveen AS som står for salget, mens TOBB er utbygger. Melder man seg inn i TOBB vil man ha forkjøpsrett til alle boligprosjektene til boligbyggelaget, inkludert «Harmoni Uståsen».

Innmelding koster kun kr. 400,- og kan gjøres på 5 minutter via nettet. Påfølgende år er medlemskontingenten kr. 300,- pr. år for de over 18 år

Boligprosjektets flotte beliggenhet gjør at Solli regner med at det vil bli rift om leilighetene.

-Har man spørsmål eller ønsker å få tilsendt salgsoppgaven, så kan man helt uforpliktende registrere seg på boligprosjektets hjemmeside. Man kan også be om å bli kontaktet av megler, avslutter Strøm Solli

Kontakt megler:

BENJAMIN STRØM SOLLI
Eiendomsmegler Krogsveen AS
Telefon: 980 70 657
Mail: