- Annonse -

Hva mener DU om Tillerterminalen?

Masterstudent ved NTNU inviterer til spørreundersøkelse på nett. Tar kun 5 minutter og du kan vinne et månedskort.

- Annonse -

Tonje Lysø (23) er student ved NTNU og skriver for tiden masteroppgave om kollektivtransport og hvordan Tillerterminalen i Trondheim oppleves av de som benytter den.

Som et ledd i studiet har 23-åringen utarbeidet en spørreundersøkelse på nett hun nå håper mange har anledning til å svare på.

-Spørreundersøkelsen tar sikte på å kartlegge hva Trondheims innbyggere tenker om Tillerterminalen, både blant kollektivtrafikanter og andre. Først spør den om hva som er viktig for folk når de reiser med buss, deretter prøver den å finne ut av om Tillerterminalen er god på disse faktorene, forklarer Lysø

NTNU-student Tonje Lysø (bildet) skriver for tiden på sin masteroppgave om kollektivtransporten i Trondheim.

Undersøkelsen vil ifølge NTNU-studenten ta i underkant av 5 minutter å besvare.

-Lengden på spørreundersøkelsen avhenger av om man har reist med buss i Trondheim, om man kjenner til Tillerterminalen og om man har reist med buss til eller fra Tillerterminalen. Noen steder er det også mulighet for å skrive ned ting man har på hjertet og som ikke fanges opp i de andre spørsmålene, forteller Lysø.

Undersøkelsen er helt anonym og av personalia oppgir man kun alder og kjønn.

Lysø forteller at man ved å delta har muligheten til å komme med meninger som vil bidra til et mer attraktivt og effektivt framtidig kollektivtilbud i Trondheim.

I tillegg kan man delta i en konkurranse om å vinne 2 månedskort på bussen i Trondheim hvis man legger igjen e-postadressen sin.

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: