19.8 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Jeanette og Charlotte driver YX-stasjonen på City Syd

-God service går aldri av moten, forteller damene som gjerne hjelper til med oljeskift og skifte av lyspærer og vindusviskere.

De siste årene har det blitt stadig færre bemannede bensinstasjoner i Trondheim sør. Ved YX-stasjonen på City Syd har man imidlertid valgt å gå mot strømmen.

–Vi tok over driften etter Coop i desember 2019. Da hadde bensinstasjonen vært stengt en stund. Vi trodde det bare skulle være å slå på lyset, så skulle kundene komme tilbake. Men prosessen har tatt lengre tid enn vi så for oss. Noen blir fortsatt overrasket over at stasjonen er gjenåpnet. Heldigvis begynner folk å få øynene opp for oss nå, forteller daglig leder Jeanette Borge.

Borge og medarbeider Charlotte Andersen Bakjord har stor tro på at personlig service er det som skal til for å få folk til å fylle opp tanken på City Syd.

–God service går aldri av moten selv om mye i dag er lagt opp til at man må gjøre alt selv. Mange blir derfor positivt overrasket når vi sier at vi kan hjelpe til med å skifte vindusviskere og lyspærer eller peile oljen, forteller Bakjord.

Å kunne tilby god og rimelig bilvask er viktig for en bensinstasjon.

– Vi har fått installert en ny og moderne bilvaskmaskin som består av to rom. Først vaskes bilen grundig, deretter kjører man inn i neste rom for å få bilen blåst tørr og gitt litt ekstra god duft.

- Annonse -

LES OGSÅ