17.1 C
Trondheim
tirsdag, mai 11, 2021
- Annonse -spot_img

Dette er ulykkespunktene i trafikken i Trondheim

Trondheim kommune har definert 92 ulike "problempunkter" i det fysiske vegnettet. Se hele listen.

- Annonse -

Bystyret vil neste uke vedta ny Trafikksikkerhetsplan for Trondheim for perioden 2020 – 2024. Planen inneholder mål for reduksjon av ulykker, analyse av ulykkesutvikling, prioriterte satsingsområder og forslag til tiltak.

Da planen lå ute til høring og offentlig ettersyn i fjor høst kom det inn 37 innspill fra offentlige etater, interesseorganisasjoner og privatpersoner.

I forbindelse med den nye trafikksikkerhetsplanen er det utarbeidet en oversikt over såkalte “problempunkter”, som man etter en siling, har funnet det hensiktsmessig å jobbe videre med.

Deretter er det laget et forslag til innbyrdes prioritering mellom de ulike problempunktene. Her er det lagt vekt på å prioritere de tiltakene man mener vil gi størst effekt med tanke på å redusere antall hardt skadde og drepte i trafikken.

Søbstadvegen på Heimdal er et av “problempunktene” som listes opp i den nye trafikkplanen for Trondheim. Søbstadveien mangler fullverdig tilbud for gående og syklende. Dårlig vegfundament gir også utfordringer for busstrafikken.

I listene under kan du selv se hvordan de ulike problempunktene i Trondheim kommer ut på kommunens prioriteringsliste. Områder markert med grønn farge har fått avsatt tiltaksmidler.

DETTE ER “PROBLEMPUNKTENE”

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

LES SISTE HEIMDALSBLADETspot_img

LES OGSÅ

ANNONSE:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;