Nå kan du få et helt korps hjem i egen hage

Flere av byens skolekorps arrangerer egne 17.mai-lotteri hvor premien er en privatkonsert på nasjonaldagen.

- Annonse -
  1. mai er vanligvis den travleste dagen i året for landets mange musikkorps. Ikke bare er musikantene ute og marsjerer fra tidlig morgen til sen ettermiddag, mange korps har også ansvaret for familiearrangementene ved skolene.

Dette er arrangementer som hvert år gir kjærkomne kroner inn i korpskassa. I år som i fjor faller imidlertid disse inntektene bort på grunn av koronarestriksjonene.

For å bøte på inntektsbortfallet har mange skolekorps opprettet egne «Spleis»- og «Vipps»-aksjoner. Flere skolekorps satser i tillegg på loddsalg.

Lade Skoles Musikkorps frister med stort 17. mai-lotteri hvor premiene er gavekort hos ulike spisesteder og butikker. Korpset har også et eget kunstlotteri hvor premien er et stort silketrykk av Ladekunstneren Ståle Gerhardsen.

Også Utleira Skolekorps har 17.mai-lotteri med premier for 20.000 kroner, blant annet koldtbord for 10 personer fra Frati.

Ranheim Skolemusikkorps, som i år for øvrig fyller 75 år, lodder ut en privatkonsert med både juniorkorpset og hovedkorpset. Konserten varer rundt 10-15 minutter og må skje innenfor Ranheim eller Jakobsli skolekrets. Loddsalget varer frem til tirsdag 11.mai.

Ved å kjøpe lodd hos Breidablikk Skolemusikkorps kan man vinne en egen hagekonsert på 17.mai. Konserten må holdes kl. 14.30 i Breidablikk skolekrets.

Også Tillerbyen skolekorps lodder ut en egen privatkonsert. Konserten må avholdes kl. 12.30 på 17. mai på Tiller/Tonstad. Loddsalget varer til og med fredag 14. mai.

HEIMDAL

LADE

RANHEIM

TILLER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ